Поискаха 6 години затвор за Бурак Дениз

Ханде Ерчел отново ще играе с него

Турският актьор Бурак Дениз, управлявайки колата си, ударил мотоциклетист, след което е отведен в полицейското управление, глобен и лишен да шофира за 6 месеца. Проблемите му обаче не свършват дотук. Тъй като в кръвта на Бурак Дениз са открити 1,77 промила алкохол, прокуратурата заведе наказателно дело, с което се искат 6 години затвор за актьора.

Както местните журналистите успяха да разберат, състоянието на мотоциклетиста е добро, той не е пострадал, така че най-вероятно наказанието ще е условно.

Междувременно стана ясно, че фенове на Бурак Дениз и Ханде Ерчел в продължение на четири години настояваха турските продуценти да повторят любимия им екранен дует в нов сериал след “Любовта не разбира от думи”. Тази лятна романтична поредица беше приета доста скромно в Турция, но се оказа голям хит в Индия и Пакистан. Тъкмо след този сериал двамата актьори станаха изключително популярни и се снимаха отново с главни роли - тя в “Черната перла” с Толгаран Сайъшман, а той в “Нашата история” с Хазал Кая.

На молбата на почитателите на Бурак и Ханде е отговорено. Екранната двойка се завръща в нов сериал за интернет платформата Blu TV. Тази поредица с участието на любимите звезди се подготвя от Бурак Сагяшар - същият продуцент, който създаде двойката в “Любовта не разбира дума”. Работното заглавие на новия телевизионен проект е “Незавършения кръг на любовта”, продуциран от Tims & B. Компанията принадлежи на Тимур Савиджи и Бурак Сагяшар, които подариха на феновете прочутата поредица “Великолепният век”. Сега главна роля в новия сериал ще играе и актьорът и режисьор Али Атай, който е по-известен на чуждестранните зрители като съпруг на Хазал Кая.

Заснемането на сериала трябваше да започне през април, но поради епидемиологичната ситуация в Турция, е отложено за лятото. Прави впечатление, че през първата седмица на юни ще започне и снимането на летния сериал с Ханде Ерчел “Почукай на вратата ми”, в който неин екранен партньор ще е Керем Бурсин, така че актрисата ще трябва да работи едновременно и в двата сета. По всичко изглежда, това лято ще бъде много натоварено за Ханде Ерчел.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали