Полицаи движат канал за трафик на мигранти (ВИДЕО) Автомобил на служител на МВР с буркан и звукови сигнали возел преселниците

Снимка: Архив

Петима бежанци и седем организатори бяха задържани при спецакция на МВР на автомагистрала „Тракия”.

Сред задържаните има и полицаи, които са играли основна роля в канала за трафик на нелегални имигранти, съобщава БТВ.

Бежанците са се возили в частна кола на служител на МВР, който е сложил сини светлини и е произвеждал звукови сигнали, за да не бъде спрян случайно от свои колеги и схемата да се разбие.

Служителите на МВР обаче влезли в дирите на трафикантите и ги заковали на бензиностанция на магистралата край Пловдив.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Да ги вземат направо на работа във фронтекс. Ще вършат същото но легално.

  2. Ами да, защо не:) Те и дрога отглеждат по полетата или, ако не я отглеждат лично те, съдействат на отглеждачите и се правят, че не знаят какво правят те..оглеждачите де:)??? Като са им маленки заплатките трябва отнякъде да се избива…иначе другарките им ще ги изгонят от семейството:( Виждаме как политиханци, банкерски, мутросмени, монополната мафиозия си краде официално, забравихме дупетатите, и какво? Нищо..какво сега ни занимавате с тези. Я по-добре Динко да ги озапти:)

  3. А когато се пенсионираха на 45г. и големи пенсий / с 20 заплати, когато им подаряваха апартаменти …Когато обикновенният човек, нямаше право да си купи….

  4. На тезе не заплати, премии да им дадете. И по-големи пенсии им гласувайте. Хубаво да ги обуете и облечете да не настинат. Най-вероятно така ще стане в тази държава с липсваща съдебна система. Докато НЕзависимата Съдебна ВЛАСТ е на власт – така ще бъде. Ламята трябва да се храни обилно. Заплати, дела, бонуси, експертизи, такси, протакане на делат, още такси, очни, джобни, пак заплати и премии, коледни , привилегии … и така до края на света..

  5. Този ще е някой теглил кредит заради жената/гаджето,живеещ извън местоработата си и пътните му до местоработата му и кредитът му са колкото заплатата му.Едва ли дълго го е правил,но този е изненадал вътрешните им с иновацията си.

  6. Ако се отчитаха в черната каса на свинефермата герб и парцала Борисов, никой нямаше да ги лови.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.