Полицията в Кипър издирва Петев

Полицията в Кипър издирва Ивайло Петев, треньорът на „Омония“ (Никозия). Причината - тримата футболисти, които бяха обвинени от българина в интервю за „Блиц“, че са играли съмнително в някои мачове, внесоха жалба против него. Става дума за тримата футболисти – португалците Ренато Маграса, Алекс Соареш и Рафа Лопеш. Новината съобщи телевизия АНТ 1, цитирайки полицейски служител. Органите на реда в Кипър търсят Петев, за да разясни думите си.

Българският треньор призна, че отстранил тримата от отбора, но под натиск от ръководството те са били върнати. Бурята в клуба обаче няма изгледи да приключи, тъй като Петев е приготвил видеа, за да докаже думите си пред клубното ръководство. Кипърското Радио „Астра 92.8“ съобщава, че наставникът е готов да разкрие и други играчи с подозрително поведение.

Засегнатите от българина футболисти са се обърнали за защита и към синдиката на играчите в Кипър, който им е гарантирал юридическа подкрепа. Тримата са потвърдили, че са готови на всякакво съдействие на полицията, за да изчистят имената си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят