Поли Генова празнува 30 години на сцена с концерт

Поли Генова е сред най-продуктивните изпълнители на поп сцената.

Хитове звучат на 30 юли в Античния театър на Пловдив

Гост-изпълнители ще са известни имена от родната сцена

Певицата стартира кариерата си едва 4-годишна

Поп звездата Поли Генова ще зарадва феновете си с първи голям самостоятелен концерт. Спектакълът, който носи символичното име „#1“, ще е в Античния театър в Пловдив на 30 юли. 

С него изпълнителката отбелязва 30 години на сцена. Тя ще представи уникално шоу със специално създадени концертни версии на песните и впечатляваща хореография към тях.

Почитателите й ще имат възможността да чуят както нови парчета, така и хитовете „Last Night“, превърнала се в най-слушаната песен в родния ефир, „How we end up“, която направи пробив в MTV, „If Love Was A Crime“, която донесе четвърто място на България на Евровизия 2016, и много други. Заедно с Поли на сцената на Античния театър като гост-изпълнители ще се качат някои от най-обичаните български артисти.
„Мечтая за този момент от години и съм безкрайно развълнувана, че се случва точно в този етап от живота ми и то на най-голямата открита сцена в страната“, заяви Поли Генова.

Въпреки че е само на 34 години, Поли отбелязва 30-години на сцена, тъй като започва кариерата си едва 4-годишна.

През 1995 г. става първият член на току-що сформираната детска вокална група „Бон-бон“. Нейният първи продуцент и вокален педагог е Рози Караславова. В продължение на шест години Генова е водеща на детското шоу. Тя си партнира с големи имена от българската поп сцена като Георги Христов, Йорданка Христова и Нели Рангелова. С Нели Рангелова „Бон-бон“ участват на „Златния Орфей“ и печелят специалната награда на БНТ.
Четири пъти участва на българския финал за Евровизия – през 2005 г. и 2006 г. с „Мелъди“, а впоследствие през 2009 г. и 2011 г. като самостоятелен изпълнител. През 2011 г. нейната песен „На инат“ печели правото да участва на Евровизия 2011 в Дюселдорф.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица