Положението в културата е от трън, та на глог

Положението в културата е от трън, та на глог...Мракобесният комунист Велислав Минеков наследява напушеното неориентирано момченце от промяната Наско на поста министър на културата... Да се смеем ли или да плачем?

Именно същият комунист, който заемаше този пост и в предишното служебно правителство, през 2021 г. организира среща с пловдивската общественост с цел намиране на дом за пловдивската опера и обеща 300 000 лв. за проектирането й, които и до днес не са дошли в Пловдив. Тези средства не фигурират никъде, а веселото министърче от промяната Наско дори потвърди това в отговор на зададен въпрос от народния представител от ГЕРБ - Пловдив инж. Иван Тотев, така че този червенотиквеник бе тотално изобличен в лъжа и това показва отношението му към културната столица на България Пловдив!

Позорно е, че идваше на 6-ти септември, за да се хвали, че автор на паметника на Съединението в града е покойният му вече баща, Бог да го прости! Да вземе да свърши нещо градивно, а не да лъже и да лежи върху лаврите от дейността на баща си...

А, че искаше да гони ГЕРБ от седалището на партийната централа, бе върхът на падението... Министър на културата да се занимава с пошли политически ченгеджийски номера, да ръси заплахи и да се държи като милиционер... Срам и позор! 

(От фейсбук)

https://www.facebook.com/photo?fbid=10220510338335856&set=a.10201302379228883
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари