Хващат 2 пъти дядо да нарушава карантината

15 акта за нарушители на противоепидемичните мерки за ден в Търновско

Службите по Великден ще се провеждат пред храмовете

Над 730 000 са заразените с коронавирус по света

Над 800 жертви на Covid-19 в Испания за денонощие

Над милион и половина ученици по света не ходят на училище заради COVID-19

Пандемията изчисти въздуха в Европа

Главният изпълнителен директор на ББР Стоян Мавродиев: Безлихвените заеми от 1500 лв. – с гратисен период от 6-12 месеца

Правителството обсъжда на извънредно заседание компенсациите за бизнеса

Няколко джихадисти избяха от затвор в Сирия

Лепят върху коли фалшиви уведомления за глоби в София Посочена е банкова сметка, по която да се правят преводите

Москва под карантина от днес (ВИДЕО)

Мъже от Симитли се напиха и клаха

Младеж е в болница след удар на кола в дърво 19-годишният водач изгубил контрол над возилото

Австралия дава 80 млрд. долара за заплати на засегнатите от коронавирус

Помагат на бизнес идеи в тютюневите региони 1500 възрастни с безплатен медицински преглед

Вержиния Джевелекова, мениджър „Връзки с обществеността“ във „Филип Морис България“ и Елица Баракова, изпълнителен директор на Фондация „Бикоуз“ представиха резултатите от програмата през 2019 г. Снимка: Пламен Стоименов

Сто и петдесет идеи за бизнес получили опитни предприемачи, които се срещат с хора от тютюнопроизводителните региони – Благоевград, Кърджали, Силистра, Хасково и Шумен, и помагат на местните да развият идеята си в работещ бизнес. Това се случило по време на 17 срещи по програмата „Забавно лято, грижовна есен“, която движат Фондация “Бикоуз” с подкрепата на “Филип Морис България”.

За пета поредна година тя подкрепя хората в 25 малки населени места, като до момента над 1 млн. лв. са инвестирани по програмата, стана ясно при представяне на резултатите.

През 2019 г. в рамките на програмата 649 ученици посетили 30 образователни академии през лятото. Децата са доволни, тъй като академиите разнообразили лятната им ваканция. За три дни свободните места в единия от градовете се запълнили. 41 учители от пет училища в регионите са били обучени как да използват иновативни инструменти за работа с учениците. Екип от лекари от Александровска болница прегледали безплатно над 1500 възрастни, които нямали достъп до болници. Според резултатите една трета от прегледани не са знаели за диагнозите, които лекарите им поставили.

„Ще продължим да разширяваме програмата и присъствието й на нови места, както и да я обогатяваме с нови дейности“, обяви Вержиния Джевелекова, мениджър „Връзки с обществеността“ във “Филип Морис България”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.