Разследват незаконна сеч на 61 дървета Повалената гора е в землището на село Страхилово, община Полски Тръмбеш

Слагат лимит от 70 000 лв. за проектиране, за да избегнат обжалвания Представители на гилдията да участват в изготвяне на заданията за проектиране, предлагат архитектите

Певицата Дъфи: Бях изнасилена, дрогирана и държана в плен с дни

Скандал в парламента между БСП и ГЕРБ заради данните за икономическия растеж в страната

Втори ден на ГКПП-Кулата мерят температурата на всеки идващ от Италия

Гришо показа как върти палачинки (ВИДЕО)

София получи най-висок рейтинг „А“ за прозрачност и лидерство в действията си в областта на климата

„Байерн“ е кралят на Лондон

Пратеник на „Труд“ не бе допуснат в правителствения самолет за Гърция

Борисов на среща с гръцкия си колега Мицотакис: Връзките между нашите два народа са отлични (СНИМКИ и ВИДЕО)

Архитектите искат търг и за частни сгради Да се обявяват обществени поръчки за емблематични проекти в градските центрове, настояват от съсловната им камара

Вижте нападателите на момчето в столичен автобус (СНИМКИ)

Изследват пациенти за коронавирус в Шумен?

Полицейска акция срещу битовата престъпност в Пловдивско

Задържаха над 1500 души в Китай за производство и продажба на фалшиви медицински маски

По случай 50-ата си годишнина „Главболгарстрой“ отвори представителен офис в Брюксел­­­

Президентът на ГБС Симеон Пешов, в компанията на комисар Мария Габриел и евродепутата Искра Михайлова

“С тази стъпка искаме да допринесем за включването на компанията в дискусии, касаещи развитието на бранша и проследяването на прогреса по актуалните проблеми в сферата. Осъзнаваме, че приоритетите на Европа и искаме компанията ни да се движи на същата скорост и в същата посока“ , каза по време на церемонията Калин Пешов, член на Надзорния съвет на “Главболгарстрой Холдинг”.
Освен за комуникация с по-широк кръг от заинтересовани страни, Холдингът ще разчита на новото си представителство и за достъп до идеи от европейската общност, модерни подходи и технологии в строителната индустрия.
Представителният офис на “Главболгарстрой” се намира в сърцето на европейския квартал на Брюксел, на бул. “Белиар” 40, на ръка разстояние от европейските институции. Откриването му съвпада със започването на новия петгодишен политически цикъл на европейските институции, с нов парламент, нова европейска комисия и нов председател на Съвета на ЕС.

Представителният офис се намира в сърцето на европейския квартал на Брюксел, на бул. “Белиар” 40, на ръка разстояние от европейските институции.

„Вашият сектор играе важна роля, генерирайки растеж и давайки  отговор на икономическите, социални, енергийни и климатични предизвикателства“, каза Мария Габриел, комисар за Иновации, научни изследвания, култура, образование и  младеж , насърчавайки бизнеса да използват всики инстументи, които Комисията дава на разположение.
Кьетил Тонинг, председател на Европейската федерация на строителната индустрия поздрави “Главболгарстрой” като основател на Българската строителна камара, член на Европейската федерация на строителната индустрия.
Компания, която има петдесетгодишна история, очевидно е била способна да посрещне много предизвикателства, и следователно се е научила да ги предвижда и постоянно да се адаптира, каза той.
Това далеч не е първият офис на „Главболгарстрой“ извън пределите на страната. В своя 50-годишен опит, компанията изпълнява проекти в различни държави от региона на Източна, Югоизточна и Западна Европа, Близкия Изток и Африка.

 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.