Правосъдният министър с приемен ден за граждани

Служебният министър на правосъдието проф. Янаки Стоилов определи свое приемно време: всеки вторник между 9 и 10 часа в сградата на министерството на ул. „Славянска“ № 1. Ще могат да идват граждани с предварително записване, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Министърът на правосъдието ще разглежда въпроси от обща компетентност в сферата на неговата дейност.

Във  вторник между 14 и 16 часа е приемното време на зам.-министър Мария Павлова. Към нея гражданите могат да се обръщат по въпроси, свързани с международната закрила на детето и международните осиновявания, изтърпяване на наказания в местата за лишаване от свобода.

В сряда между 14 и 16 часа е приемното време на зам.-министър Иван Демерджиев. Към него гражданите могат да поставят въпроси, отнасящи се към електронното правосъдие и регистри, дейността на Агенцията по вписванията, Централния регистър на особените залози, българското гражданство, съдебното изпълнение, нотариалната практика, както и предложенията за изменения на нормативните актове в компетентността на министъра.

Заявленията ще  бъдат насочвани по компетентност към съответните заместник-министри на правосъдието.

Бланка на заявление за среща с министъра на правосъдието или със заместник-министър на правосъдието може да свалите ТУК.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България