Предателство и фатален инцидент взимат жертва в „Клетката“

Снимка: Красена Ангелова/NOVA

Драматични обрати, жестоки предателства и фатален инцидент взимат жертва в новия епизод на „Клетката“ – този петък, от 21:00 ч. по NOVA. След мистериозното завръщане на обявения за мъртъв Валери Гендов (Явор Ралинов), животът на героите изцяло се преобръща. Всеки един от тях се изправя пред най-сериозните си страхове и изпитания, а оцеляването им е заложено на карта. 

След кървавата престрелка, завършила трагично за двете вражески групи, единственият от престъпниците, който успява да се спаси на косъм, е Архонта (Боян Младенов).  Изчезването му дава шанс за оцеляване и на Тодор Арнаудов (Мартин Димитров).Тото обаче е заловен от Валери Гендов. След схватка между двамата, Шандо открадва ключа към парите на мафията и прострелва дългогодишния си приятел. Попаднал в болница с опасна огнестрелна рана в областта на корема, съпругът на Ина (Гергана Данданова) е в тежко състояние. Ще се пребори ли за живота си, зрителите ще разберат този петък в криминалната драма.

Претърсвайки дома на Арнаудови, Валери открива тефтера на София (Жаклин Дочева) с факти от разплитането на престъпната схема с откраднатата сума. Участието на неговата съпруга в разследването на измамата му подсказват, че тя е наясно с всички детайли по случая. Подозренията на Валери са, че именно у нея се намира и липсващият телефон, с чиято помощ може да се осъществи транзакцията на парите. Той отива при шокираната София, която настоява да разбере цялата истина. 

След завръщането на Ина в затвора, отношенията й с инспектор Пелев (Асен Блатечки) се задълбочават все повече. Тя е готова да признае чувствата си, а съмненията на Димитър отпадат и той разбира, че може да й има пълно доверие. Психологът прави всичко по силите си, за да помогне на своята любима в тежкото положение, в което се намира. Той поема големи рискове без да се страхува, че поведението му пряко застрашава неговата кариера. Влюбените дори не подозират, че тайната им връзка ще предизвика фатални събития, които ще имат необратими последици за всички в затвора. 

Междувременно напрежението зад решетките се покачва с всяка минута – избягалата Милкана (Иванка Шекерова) е заловена и върната обратно в килията, а конфликтът й с Ина ескалира. И докато главният надзирател Кирил Горанов (Веселин Петров) крои нов план как да отмъсти на враговете си, настъпва и дългоочакваното изслушване на Неда Иванова (Детелина Стойчева). Талисманът на всички затворнички се явява пред комисия, която трябва да одобри и потвърди предсрочното й освобождаване. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали