Предлагат Шарън Стоун да играе Саманта в продължение на “Сексът и градът”

Идеята е на Синтия Никсън, а причината е, че Ким Катрал отказа да участва в трета част на “Сексът и града” 

Синтия Никсън не се отказва от надеждата за продължението на историята за четирите приятелки в третата част на “Сексът и градът”. Както знаете, работата по филма пропадна, поради факта, че Ким Катрал, изпълнителката на ролята на Саманта, отказа да участва.

Никсън наскоро гостува в шоуто Watch What Happens Live!, където сподели мислите си кой може да замени Ким. “Мисля, че Шарън Стоун би била абсолютно прекрасна в тази роля. Ким изигра невероятно Саманта. Но и Шарън би могла”, каза Синтия. Между другото, тя и Шарън участват заедно в новия сериал на Netflix “Сестра Рачид”.

Но Никсън също така отбеляза, че е малко вероятно бяла актриса отново да бъде избрана за ролята на четвъртата приятелка. “Чух, включително от самата Ким, че ако бъде избрана четвърта актриса, тя най-вероятно ще бъде “чернокожа”. Но и това би било чудесно”, призна Синтия.

Преди това Никсън твърдеше, че “Сексът и градът” е остарял в много отношения. Тя също така отбеляза, че дори докато са работили по сериала, създателите му размишлявали върху факта, че всички главни герои в него са бели жени. “Но тази поредица показа на света, че жените не са привърженички на брака и са дълбоко заинтересовани от секса”, каза изпълнителката на ролята на Миранда Хобс.

След заснемането на сериала, Синтия стана политическа активистка и дори се кандидатира за губернатор на Ню Йорк през 2018 година. Тя също така активно подкрепя ЛГБТ общността, а най-големият й син е трансджендър.

Коментари

Задължително поле