Председателят на Общински съвет-Дряново Тодор Георгиев инициира дебат за развитието на местния футбол

​​​

По този повод ръководителят на местния парламент свиква работна среща с управата на общината, ръководството на футболния клуб и целия Общински съвет, за да се вземат важни решения

​​​Председателят на Общинския съвет в Дряново и член на Националното сдружение на председателите на общински съвети в Република България /НАПОС-РБ/ Тодор Георгиев свиква работна среща, на която ще се дискутира бъдещото развитие на спорта и в частност на местния футбол.

Дискусията е насрочена за 12 август /понеделник/, от 14:00 часа в кабинета на Общински съвет-Дряново.

"За информация на футболните и спортни фенове в Дряново съобщавам, че настоявам за разискване относно развитието на ФК "Локомотив 1927" Дряново - ДЮШ и мъжкия представителен отбор и завръщането в Северозападна „ТРЕТА” Лига-мъже", съобщи Тодор Георгиев, известен още като DJ Teddy Georgo и като заклет радетел на спорта.

Ръководителят на местния парламент е изпратил официална покана за предстоящата среща на Никола Джилатов-председател на УС на ФК "Локомотив 1927",  ръководството и треньорския щаб на ФК "Локомотив 1927", както и двамата капитани на отбора Тихомир Трифонов и Константин Йорданов.

Отправена е покана и до кмета на Община Дряново Трифон Панчев, до зам.кметовете Диляна Джеджева и Ангел Ангелов, до Цветан Йорданов – Секретар на Община Дряново. Да се включат в дебатите са поканени също финансовият директор Красимир Димитров, гл.счeтоводител Светлана Павлова и Николай Карагьозов – ст.експерт Младежки Дейности и Спорт на Община Дряново. На дискусия са призовани да присъстват и всички общински съветници.

"По време на свиканата от мен работна среща ще апелирам за решения по наболели проблеми относно развитието на клуба. Ще поставя важни въпроси, свързани с политиката, финансирането и виждането за развитие на детско юношеската школа и спорта в Община Дряново. Вярвам, че всички поканени ще проявят отговорност като се включат в работната среща, за да се вземат колективни и правилни, точни и ясни решения за развитието на футбола в Дряново", сподели Тодор Георгиев.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони