Протестиращ спря влаковете "Евростар" на международната гара в Лондон

„Евростар“ отмени всички влакове идващи и заминаващи от международната гара „Сейнт Панкрас“ в Лондон заради протестиращ британец, който се изкачи на покрива на гарата.

От управлението на службата излязоха с изявление, че трябва да отменят разписанията, тъй като“ кабелите от покрива на гарата не могат да бъдат захранени с електричество“, пише The Telegraph. В Туитър се появи съобщение, че „високоскоростните влакове няма да пътуват до гара „Сейнт Панкрас“ поради инцидент извън гарата, който все още не е овладян. Лицето все още се намира над линиите за скоростните влакове и това е причина кабелите да не могат да бъдат захранени с ток“.

Пътниците бяха посъветвани да пътуват от гарите „Виктория“ и „Чеъринг крос“.

"Нарушител извън международната лондонска гара „Сейнт Панкрас“ все още е на железопътния виадукт, където се пресичат линиите на високоскоростните влакове веднага след като се излезе от гарата. Полицията през цялата нощ преговаря с него, но до този момент не е успяла да го смъкне от покрива. Поради тази причина захранващите кабели са изключени, а „Евростар“ и високоскоростните влакове не могат да пътуват“, обясни говорител от националната железопътна компания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа