Психолог поема лечението на Недим от "Безмилостен град"

Беркер Гювен с бившата си любима Чаа Чалъшкур.

Джерен е изгонена от имението  

Съмнения разтърсват Агяx Карачай 

След като в ръцете му попада видеозапис как Джерен малтретира Недим, Агяx Карачай е разкъсан със съмнения, какви са всъщност истинските отношения при младите семейства в дома. Тогава решава да изпрати коварното момиче да живее извън имението. За първи път у Алях се прокрадва и въпроса, кой всъщност е бащата на бебето на бременната Джерен - племенникът или сина му. Затова организира правенето на ДНК-тест на тримата, но Дженк бяга от клиниката в последния момент.

Шениз изпада в ужас, че истината ще излезе наяве, още повече когато съпругът й съобщава, че е изпратил племенника са на лечение в Лондон. Всъщност той го поверява на грижите на психоложка, с която ги настанява в къща, извън Истанбул.

Алях започва да се съмнява и в това дали бракът на Джемре и Дженк е истински...

Убедителната игра на младия актьор Беркер Гювен, който се превъплъщава в образа на Недим Карачай, вече подготвя зрителя, че с момчето може да се случи чудо... Но за това по-нататък. 

Беркер Гювен е само на 26 години -  роден е на 7 септември 1994-а в Истанбул. Завършва университета Bilgi University, катедра „Филм и телевизия“. Младият турски актьор е бил в известната театрална школа на Чаа Чалъшкур, дъщерята на Ипек Билгин (Есма Боран от "Завинаги"). Беркер е учил и в Америка при Сюзън Батсън, която е преподавала на много известни американски актьори.

За това как се е подготвил за трудната роля на Недим, Беркер Гювен разказва в интервю: „Моят близък приятел има сестра - инвалид, която учи психология и пише дисертация за хора с увреждания. Изучих всичко, свързано с героя ми Недим - как някои лекарства могат да дадат странични ефекти. Гледах документални филми по темата. Тогава ние, заедно с нашия режисьор Джевдет Мерджан, създадохме образа на Недим." 

Какво се случва в личен план в живота на Беркер Гювен?! Наскоро актьорът прекрати връзката си с дъщерята на Ипек Билгин  -  Чаа Чалъшкур. Екранният Недим и театралната режисьорка, които бяха заедно близо 4 години, окончателно се разделиха. Като причина за това, медиите в южната ни съседка посочат разликата във възрастта между двамата - цели 12 години (Беркер е на 26, а Чаа е 38-годишна). Двамата се запознават през 2015 г., когато младият актьор тепърва прохожда на сцената. Първоначално са приятели, но постепенно се сближават и започват връзка. Беркер се превърна в любимец и на майката на Чаа - екранната Есма султан от "Завинаги". Новината за раздялата на Гювен и Чалъшкур определено бе посрещната с изненада от близките им, тъй като до неотдавна двамата планирали сватба.

Чаа Чалъшкур тръгва по стъпките на звездните си родители - Ипек Билгин и Джунейт Чалъшкур, и завършва Американската академия за драматични изкуства в Ню Йорк. След завръщането си в Турция, Чаа участва в постановки по пиеси на баща си, на които той е и режисьор. През 2011 г. Джунейт Чалъшкур умира, а Чаа става една от основателките на театралното студио "Крафт", където майка й започва да преподава и да участва като актриса в спектаклите на трупата. Именно Чаа подготвя Къванч Татлъту за блестящото му превъплъщение на Кузей в хитовата поредица "Север Юг".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес