Пълен провал на новия сериал с Йозджан Дениз

Йозджан Дениз с екранната си партньорка Ирем Хелваджъоулу.

Поредицата приключва със серия 13

Новият сериал с известния турски актьор и продуцент Йозджан Дениз "Толкова дълго те чаках" прави финал, пишат турските медии, позовавайки се на информацията на наблюдателя Бирсен Алтунташ.

Според широко разпространената информация проектът ще приключи с 13-и епизод. Като причина за затварянето на проекта производителите посочват нисък рейтинг.

Създателите на сериала го позиционират като проект, който се различава от стандартите, благодарение на необикновените режисьорски ходове.

Сега проектът има само над 60 хиляди последователи и броят на публикациите, обсъждащи поредицата във Facebook, нараства всеки ден, но рейтингът по телевизията остава нисък.

Още с първия си епизод "Толкова дълго те чаках" не отговори на очакванията на продуцентите, както и на главния актьор в него - Йозджан Дениз, тъй като не влезе в десетката на най-гледаните телевизионни предавания. 

Иначе съставът на сериала е много силен. В допълнение към главните изпълнители Йозджан Дениз и Ирем Хелваджъоулу, в проекта участват звезди като: Йълдъз Кюлтюр, Джанер Шахин , Мустафа Угурлу и други.

Нека не забравяме обаче, че много турски сериали, които нямат особен успех в родината си, след това бележат изключителен успех в чужбина.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес