Първи голям скандал заради храна във „Фермата“

Допълнителна вода в боба скара Христина и Цветан

Новият сезон на „Фермата“ събра различни по характер участници, а вече са налице и първите сблъсъци между тях. Освен че имат противоположни виждания за начина, по който трябва да се организира и върши работата в стопанството, темата за храната вече също успя да нажежи обстановката.

Софиянката Христина, която сподели във визитката си, че иска да раздава любов, доста по-често демонстрира в шоуто избухливия си натюрел и за пореден път се оказа в центъра на голям скандал. А причината за него се оказа бобът, който тя сготви за съфермерите си.

hristina-gotvi

След като циганинът Цецо самоинициативно реши да сложи допълнително вода в гозбата й и с това да го разводни още повече, Христина побесня. „Обожавам да готвя и най-мразя някой да допринася с нещо накрая. Усещам как не стават добре нещата“, заяви тя, след което побърза да се оплаче на емигранта Симеон как са развалили боба й, който бил „брутално добър“. Гневът й продължи и със заплахи, че „ако някой ми го направи пак, ще му нахлупя менчето на главата и повече няма да готвя.“

Решението на Цецо да поразводни гъстата манджа, той обясни с желанието си да има повече порции за съфермерите му. Циганинът обаче се ядоса на коментара на Христина, че е направил „затворнически боб“, което, за щастие, не доведе до по-сериозен вербален сблъсък между тях.

Малко преди разправията си с Цветан, Христина се впусна в такава с друга устата участника в шоуто – Радилена. Причината беше, че в стопанството вече няма оцет, а блондинката от село Кула реши, че софиянката обвинява именно нея за липсата му. Двете стигнаха до разговор на висок тон, който накара Христина отново да изригне с думите: „Дърпате дявола за опашката и ще избухна накрая. Ще ударя някого с бутилката в главата и ще приключи всичко.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл