Първи номиниран за дуел във „Фермата“ 4

Участникът, който ще се бори за оставане в шоуто, е емигрантката Росица

Първата церемония за избора на първи дуелист във „Фермата“ 4 е вече факт, а участникът, който ще се бори за оставане в шоуто, е емигрантката Росица. Живеещата в Англия нашенка беше посочена от фермера на седмица Георги, тъй като, по думите му, другият ратай Александър, ще му е по-нужен за работата в стопанството.

Георги заяви, че не харесва прякора, с който Росица е известна – Хитлер, но пък й се възхищава на многото усилия, които полага в работата, която върши. „Не беше лесно решение, а стратегия“, заяви Жоро.

Александър не скри почудата си от развоя на събитията, признавайки, че е бил напълно убеден, че той е щял да бъде избора на Георги за дуелист. Близначките Йоана и Ива пък съзряха във всичко желанието на фермера на седмицата да се отърве от човек от отбора на емигрантите.

След като вече е ясен първият дуелист, дамите във „Фермата“ и по-специално тези от отбора на тукашните българи, са в трепетно очакване коя от тях ще се изправи срещу Росица на Арената. Дуелистката няма да може да избере единствено Александра, тъй като тя е имунизирана от Йордан Йовчев.

Коментари

Задължително поле