Волен Сидеров: Всичко в коалицията е наред, надявам се да се виждаме по-често

Проф. Емил Ботев: Успешните прогнози за земетресения са под 10%

Иззеха пушката на 68-годишен хулиган, стрелял по котките на съседа

Глобиха управителка на заведение с 2000 лева заради непълнолетни деца

Истанбулската конвенция отключи дебат, който нашето общество отлага с десетилетия

Полицията иззе амфетамин, метаамфетамин и марихуана в Търновско Дрогата е намерена при специализирани полицейски операции в региона

Ученик с диабет помогна в благотворителна кампания за болно момче от Търново

Делян Добрев за купувача на ЧЕЗ в България: Първоначално ми се стори като фалшива новина Вероятно и ДАНС ще го провери, заяви депутатът от ГЕРБ

Полицай почина след сблъсъци между футболни фенове

118 научни работници са участвали в 23 одобрени и финансирани проекта в Стопанската академия в Свищов Висшето училище представи резултатите от научноизследователските си дейност

Ангелкова: Работим активно за привличане на инвестиции

Къща едва не затрупа 5-членно семейство в Свищов Огнеборци и общинари спасиха фамилията с 3 невръстни деца

Жена изгоря в спалнята си

Среща на коалицията се провежда в Народното събрание

Игра ни учи да разпознаваме фалшивите новини

Първи работен ден на новата ни еврокомисарка

Мария Габриел

“Денят е натоварен за еврокомисаря Мария Габриел и дава силно начало на новия є пост”, заяви говорител на ЕК за първия работен ден на българския комисар, която бе одобрена от Съвета в петък. Той допълни, че тя вече е имала разговор със зам.-председателя на ЕК Андрус Ансип, а по-късно двамата ще се срещнат и с шефа на ЕК Жан-Клод Юнкер.

“Уверен съм, че Мария Габриел не би възразила да кажа, че е не само най-новият, но и най-младият еврокомисар в историята на ЕК”, отбеляза той.

Сайтът на ЕК вече е обновен и в екипа е включена Габриел. Публикувана е имотната є декларация, в която се посочва, че тя притежава джип “Мерцедес” МL 320 (2007 г.) и БМВ 520d (2014 г.).

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Човек който няма един ден стаж в родината си да мисли за нея е малко смешно. Това лице беше изкарано от гардероба и ще си гледа само нейните интереси дами и господа. Поредната личност, която няма с нищо хубаво да се запомни след мандата си в България.

  2. ” Първи работен ден на новата ни еврокомисарка ” ,“Денят е натоварен за еврокомисаря Мария Габриел” Не разбирам.Мария не е ли жена? Правилно е заглавието. Колкото за работата й русите казват : “Пожывем,увидим.”.

Отговорете