Първи работен ден на новата ни еврокомисарка

Мария Габриел

“Денят е натоварен за еврокомисаря Мария Габриел и дава силно начало на новия є пост”, заяви говорител на ЕК за първия работен ден на българския комисар, която бе одобрена от Съвета в петък. Той допълни, че тя вече е имала разговор със зам.-председателя на ЕК Андрус Ансип, а по-късно двамата ще се срещнат и с шефа на ЕК Жан-Клод Юнкер.

“Уверен съм, че Мария Габриел не би възразила да кажа, че е не само най-новият, но и най-младият еврокомисар в историята на ЕК”, отбеляза той.

Сайтът на ЕК вече е обновен и в екипа е включена Габриел. Публикувана е имотната є декларация, в която се посочва, че тя притежава джип “Мерцедес” МL 320 (2007 г.) и БМВ 520d (2014 г.).

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Човек който няма един ден стаж в родината си да мисли за нея е малко смешно. Това лице беше изкарано от гардероба и ще си гледа само нейните интереси дами и господа. Поредната личност, която няма с нищо хубаво да се запомни след мандата си в България.

  2. “ Първи работен ден на новата ни еврокомисарка “ ,“Денят е натоварен за еврокомисаря Мария Габриел“ Не разбирам.Мария не е ли жена? Правилно е заглавието. Колкото за работата й русите казват : „Пожывем,увидим.“.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.