Първи снимки на Кристен Стюарт като Даяна

Актрисата се показа в мрежата като принцесата на Уелс

В мрежата се появиха първите снимки на 30-годишната Кристен Стюарт в образа на принцеса Даяна. Както е известно, актрисата, известна с участието си в сагата "Здрач", сега поема новата си роля - на принцесата на Уелс във филма на чилийския режисьор Пабло Ларейн, озаглавен "Спенсър".

По сценарий, написан от Стивън Найт, действието във филма се развива в рамките на три дни, когато принцеса Даяна прекара коледните празници през 1991-а с кралското семейство в имението Сандрингам в Норфолк и решава да се раздели с принц Чарлз.

Снимките ще се проведат в Германия и Великобритания, като филмът се очаква да излезе тази есен, тъй като догодина се навършват 25 години от смъртта на Даяна.

"Това е гмуркане в емоционално представяне на една повратна точка в живота на Даяна. Колко мъчително е било за нея усилието да се върне към себе си, връщайки се към моминското си име - Спенсър", разказа за ролята си Стюарт.

Актрисата признава, че докато се подготвяла за ролята, е работила с треньор по диалект, за да постигне британско произношение и специфичната  интонация в гласа на Даяна.

Този път, с публикуване на снимките, Кристен получи повече подкрепа от потребители на мрежата. "Тя изглежда точно като Даяна!", "Всичко в този проект просто крещи, че Кристен Стюарт ще получи "Оскар". Да я  подкрепим!"... са част от коментарите.

Първоначално, новината, че Кристен ще играе принцеса Даяна, предизвика повече скептицизъм, въпреки че сега в мрежата можете да намерите различни мнения. Някои смятат, че Ема Корин, която наскоро също игра Даяна в телевизионния сериал "Короната", е по-убедителна. "Как смееш да застанеш там, където е стояла Ема Корин!", "Трудно е да гадаем дали Кристен ще се справи с ролята, чакаме филма", бяха първите мнения щом се разбра, че Стюарт ще се превъплъти в образа  на Даяна.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес