Сблъсък с интриги за Стрелците, нови доходи за Близнаците – Дневният хороскоп на Алена

На 5 април 2020 да почерпят

Зад завесата на пандемията

708 жертви на COVID-19 във Великобритания, сред тях е и 5-годишно дете

Силвио Орландо: Берлусконовците са преходни

Заловиха лидера на Ислямска държава в Афганистан (ВИДЕО)

Установено е опасно усложнение от COVID-19 – увреждане на мозъка Лекарите съветват хората, забелязали загуба на вкус и обоняние, да прекарат поне седмица у дома

Медицинският експертен съвет към правителството спира да съществува

Люксембург доживя голям футболен форум

Спад на броя на загиналите от коронавирус за денонощие в Италия

Борисов и Нетаняху обсъдиха пандемията от COVID-19

Гърция удължи мерките до 27 април

Жертвите на коронавируса по света са над 60 000

Хората без здравна застраховка в САЩ може да платят до 74 000 долара за лечение на COVID-19

Отлагат промените в Закона за енергетиката

Първото в Европа абонаментно злато се продава в България

Когато хората чуят за злато си представят голямо тежко кюлче (стандарта е 12 килограма) събиращо прах в най-тъмните и строго охранявани кътчета на банковия трезор. Годината обаче е 2018-та и потребителите искат лесен, удобен и иновативен начин да трупат спестявания. Иновациите в света на златото обаче са рядкост. Бизнесите, които го продават са едни от последните динозаври, които навлизат в света на интернет.
Но не всички. Сега всеки българин пожелал да спести пари и да се възползва от най-евтиното злато в Европа има възможност да го направи от всяко кътче на страната. Tavex, nай-големия дилър на злато и единствената борса за злато и сребро в България, предлага нов начин хората да запазят стойност и да имат златни пари за черни дни. Новото еднограмово абонаментно кюлче на Tavex предлага уникалната възможност да се закупи инвестиционно злато, всеки месец на изключително близка до пазара цена. При покупка на едно кюлче в продължение на 12 последователни месеца, 13-тото кюлче е безплатно, което гарантира, че общата цена на златото в края на абонамента ще е почти като тази на международните пазари.

Но какви са предимствата?
На първо място, дори големите банки рядко имат възможност да закупуват инвестиционно злато на пазарна цена, а за нормалните потребители е невъзможно. Причината е много проста, всеки дилър на инвестиционно злато слага малка надценка, за да може да поддържа бизнеса си. Но с абонаментния модел на Tavex, тази надценка не съществува при успешно приключване на абонамента.
Друго важно предимство е гарантираното изкупуване. Тоест, ако човек закупил това злато реши да го продаде обратно на Tavex, то той ще получи цена за инвестиционен златен продукт.
Трето и много важно предимство е възможността, да спестите малки суми пари, консистентно, за по-дълъг период от време, с минимален риск. Златото е единствения спестовен продукт, които не губи стойност в дългосрочен план и е най-сигурната инвестиция по време на икономическа криза.
И не на последно място, първата доставка до адрес е безплатна.
Отзивите от новия златен продукт са повече от добри. Много инвеститори вече подкрепиха продукта, а продадените кюлчета са над 700 за първите седмици от пускането му на пазара. Очакванията са, това да е един от основните начини за спестяване и съхранение на по-малки суми пари до края на 2018 година.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.