Радослав Ралчев: Младите хора ще остават тук, ако имат работа и добри заплати

Турнир по билярд организира кандидатът за народен представител Радослав Ралчев, трети в листата на коалиция "АБВ-Движение 21" за 16 МИР Пловдив.

Младежи и девойки "кръстосаха" щеки в билярд клуб "Дейзи", а безспорен победител стана Атанас Чернев, а след него се класираха Милен Палазов и Стоян Попов. Наградите на победителите ще бъдат връчени от водача на листата листата на коалиция "АБВ-Движение 21" за 16 МИР ген. Михо Михов в петък, от 16,30 ч. в културен център "Тракарт" в Пловдив преди официалното закриване на предизборната кампания. На него ще присъства и президентът Георги Първанов (2002-2012 година), който ще връчи отличие на най-младия кандидат за депутат от Пловдив Радослав Ралчев за неговата активна дейност.

"АБВ е единствената партия, която постави млади хора начело на своето висше ръководство и на листите", отбеляза Ралчев преди началото на турнира по билярд. Той изтъкна, че това е важно за тях, защото в нашата страна по традиция не им се дава път не само за реализация, но и за поемане на отговорност. "Ако искаме младите хора да не бягат в чужбина, трябва да им се осигурят достойни условия на труд и добро възнаграждение, което да им позволи да създават семейства и да отглеждат спокойно децата си в България", добави Радослав Ралчев.

Той припомни, че Пловдив е на шесто място по заплащане на труда и то след по-малки градове като Хасково, Бургас, Варна и Стара Загора. Неудовлетворителните възнаграждения подтикват много млади хора да търсят възможности за реализация в София или извън пределите на страната ни.

Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България