Райнов: Обещавам да се раздавам във всеки мач

Първото зимно попълнение на Левски Мартин Райнов даде първото си интервю като играч на "сините" за клубната телевизия. Полузащитникът разкри, че още от самото начало, когато е разбрал, че Левски го иска, е поискал да дойде на "Герена". Той подписа договора си вчера, а късно вечерта се присъедини към лагера на отбора в Кипър.

"Добре се чувствам, радвам се, че съм вече в отбора. Имаме още няколко дни от лагера и приключваме тук. Със сигурност съм развълнуван, щастлив съм от трансфера си, защото "синята" фланелка е огромна. Ще дам всичко от себе си, за да се докажа. Доста от нещата не зависеха от мен около трансфера, но това е част от нашата професия. Опитвах се да не го мисля много, да се абстрахирам и да се концентрирам върху подготовката ми. Направих добра подготовка, добре се чувствам и съм готов. Моето желание беше да премина в Левски. Още като разбрах, че има интерес, исках да дойда тук", заяви Райнов и разкри какви са първите му впечатления от наставника Георги Дерменджиев, както и с кого от отбора вече се познава.

"Разговарях вече с наставника Георги Дерменджиев, той е интелигентен човек. Обясни ми какво ще изисква в процеса на работа, имахме един опознавателен разговор с него. Познавам се с Иван Горанов, със Станислав Костов, със Станислав Иванов също. С Иван Горанов живяхме заедно и в Стара Загора, а после и в Пловдив. С него сме си доста добри приятели", заяви Райнов и говори за подготовката си досега.

"Чувствам се много добре, изиграх два мача с Берое по 90 минути, в един играх 45, а в още един имах 65 минути. Така че съм много добре и съм готов за игра. Ако старши треньорът прецени, съм готов да играя и в последната контрола на Левски. Пожелавам си на първо място да бъда здрав, както и всички мои колеги. Всички да сме като едно семейство и да побеждаваме заедно. Първо съм съсредоточен върху най-скорошния период да се докажа с фланелката на Левски и след това има време за всичко. Благодаря на феновете, пожелавам им да са преди всичко здрави. Искам да им обещая, че ще давам всичко от себе си със синята фланелка и ще се раздавам на 100% във всеки един мач", завърши интервюто си Райнов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ