Рапърът EXC и Михаела Филева пуснаха саудтрака към сериала "Отдел Издирване" (ВИДЕО)

Рапърът EXC и поп звездата Михаела Филева пуснаха новия си видеоклип  „Счупен град“. При създаването му са използвани кадри от телевизионния сериал „Отдел Издрирване“ и песента всъщност е саундтрак към поредицата, продуцирана от „Нова Броудкастинг Груп“.

„Видеосингълът „Счупен град“ вече е факт! Заедно с Exc  не сме си и мечтали, че във видеото на песента ни ще има кадри с някои от най-любимите ни актьори. Пожелаваме много успех на сериала „Отдел издирване“, за нас е истинско удоволствие да сме част от soundtrack-a на филма. Благодарност към всички замесени“ – написа певицата в социалната мрежа.

Новият български сериал в актуалния криминален жанр е сред акцентите в пролетния телевизионен сезон на Нова. Интересен, заплетен и многопластов, сюжетът на сериала се завърта около мистериозно убийство довело до трагедия с драматични последици в живота на инспектор Камен Петков и бившата му вече съпруга – старши комисар Ралица Петкова.

В „Отдел Издирване“ зрителите ще видят още криминални случаи извън рамката, но ще бъдат засегнати важните темите за безусловната родителска обич, жестокостта, отмъщението, възмездието, прошката и алчността. Образите на героите ще бъдат магнетични, ярки и двусмислени, като ще провокират различни емоционални състояния у зрителите.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица