Ремонтират основно пътя Плевен – Луковит – Златна Панега От 31 юли до 25 август движението ще се извършва в една лента, светофар ще пропуска трафика

Снимка: Архив

От 31 юли до 25 август се въвежда временна организация на движението на път I-3 Плевен – Луковит – Златна Панега поради извършване на ремонт на участъка Луковит – Румянцево, от км 137+830 до км 149+800, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Движението ще се извършва в една лента с пропускателен режим и ще се регулира със светофарни уредби.
Ремонтът на път I-3 в чертите на гр. Луковит ще се извърши на два етапа. Първо ще бъдат ремонтирани улиците „Момчилец“ и „Любен Каравелов“, като движението ще се пренасочва двупосочно по ул. „Възраждане“, на втория етап от ремонта движението ще се пренасочи двупосочно по улиците „Момчилец“ и „Любен Каравелов“ и ще бъде ремонтирана ул. „Възраждане“.
Ремонтът ще се извърши по договора за текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Ловеч от ДЗЗД „ТРЕЙС ПРИБОР”.
От АПИ предупреждават, че е необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват поставената сигнализация.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.