Костадинов подписа със „Стабек“

Карантина за Великден и Гергьовден Вижте мненията на икономисти, медици, работодатели и интелектуалци за намеренията на властта

Неспасяемият българин или паметник на българското спасение Какъв да бъде мемориалът, от който всички у нас ще са доволни

Смъртните случаи от коронавируса в Европа надхвърлиха 30 000

Националният оперативен щаб: Дай Боже БЦЖ да помага (обзор)

Разединението гони вируса! Чесънът не помага, но поне държи останалите на разстояние

Държавният секретар на САЩ в разговор с Борисов: България ще е сред първите страни, с които ще бъде споделена ваксина срещу коронавируса

Чиновническо недоглеждане спря проекти за милиони Параграф 22 в Закона за извънредното положение заплашва да изпрати хиляди в бюрата по труда

Творчески съюзи искат повече пари за култура

САЩ очакват до 240 000 жертви Тръмп предупреди за “две много болезнени седмици”

Обвиниха осем от кръвната мафия Заради пандемията цигани искали 500 лева за половин литър

По-малък данък печалба при инвестиция във ферма

74 млн. лв. разплати АПИ от 13 март насам Над 50 млн. лв. предстои да бъдат преведени на фирмите

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 2 април 2020

Десета жертва на коронавируса у нас

Ретроградният Меркурий вади недостатъците на политиците

До 10 март, когато Меркурий е ретрограден, трябва да се внимава с думите и делата, които могат да имат разрушителен характер.

Комбинацията с Уран и годината на Плъха – мощно градивна или стихийно разрушителна

Да се внимава с думите и делата

Ретроградният Меркурий започна на 17 февруари и ще властва до 10 март. През този период е много вероятно недостатъците на политиците да станат по-видими, но от тях самите зависи дали ще успеят да ги преодолеят. Това сочи прогнозата на астролога Светлана Тилкова – Алена за “Труд”.

“На всеки от управниците планетата ще “подари” онова, което е сътворил сам преди ретроградността є, не е поправил грешките си при нейната предишна ретроградност и продължава да ги твори инатливо”, тълкува астрологът.

Точният период, в който Меркурий е ретрограден в Риби, е от 17 февруари, 02.54 ч. – 10 март 2020 г. – 05.49 ч. “Ретроградността на планетите ни посочва собствените ни недостатъци, които духът не е успял да преодолее в едно или повече минали прераждания. Всъщност възвратното движение на планетите по техните орбити, при което те се връщат в предходното зодиакално съзвездие, се нарича ретроградно в астрофизиката и има своето тълкуване в астрологията”, уточнява Алена.

Тя допълва, че ако образуваните аспекти на планетата с другите планети са позитивни, човек има шанс да промени своите отрицателни качества, засилени от ретроградността на планета. Ако обаче аспектите са неблагоприятни, шансът за положително развитие е минимален, дори на теория.

“Подчертавам, че комбинацията на ретрограден Меркурий с Уран и годината на Плъха може да е както мощно градивна, така и стихийно разрушителна. Затова е редно да се внимава с думите и делата, особено от страна на държавните мъже”, казва Алена.

Премиерът Бойко Борисов издържал предишните ретроградни движение на Меркурий, като се въоръжил с търпение. “Ако продължи да поддържа този начин на поведение, изпитанията, които му поднася Меркурий, са лесно преодолими. Годината му съвпада с годината на Уран, носител е на трудности, които надмогва”, уточнява астрологът.

По думите є конфликтът между него и президента Румен Радев набира едностранна скорост във вреда на държавния глава. “За да няма конфликт, е редно, при това първо за годината ретроградно движение на Меркурий, президентът Радев да осъзнае какво е подадена за помирение ръка”, тълкува Алена.

Меркурий няма да е благосклонен и към Слави Трифонов, ако не се съобрази с периода. “Трифонов има съдбовен път, който изисква да живее извън родината си. Така и не го спази и затова премина през не малко изпитания. Поредната партия е учредил в негова лична година на общуване, в месец на промени, в ден на неподходящи познанства, които имат силата да го провалят. Ако реши да регистрира партия по време на ретроградния Меркурий, вредата за него ще е както при предишната регистрация, но този път не заради името, а защото композитната дата за началото на ретроградния Меркурий работи в негова вреда”, посочва астрологът.

С ретроградното движение не се съобразяват и от БСП, казва тя. “Грешка е, не за първи път, че номинациите за председател на БСП текат в този период. Който и да седне на лидерския стол, трудностите ще валят. Странното е, че композитните карти на спряганите за основни играчи Корнелия Нинова, Кирил Добрев и Калоян Паргов, обвързани с началото на ретроградния Меркурий, са подвластни на его, желание за власт и пари”, допълва Алена.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.