Родителите на загиналия боксьор: Не знаехме, че се състезава под чуждо име

Родителите на починалия в Албания български боксьор Борис Станчов са получили неговите документи от мениджъра му Венцислав Георгиев. Това разкриха самите тепо БТВ.

"Как ги е взел докумените на сина ми? Как му е взел портфейла? Защо се е прибрал толкова бързо от Албания", пита бащата Александър Станчов, според когото не е било възможно треньорът и мениджърът на сина му да не са знаели, че той не е Исус Величков.

Майката и бащата на Борис казват, че са били в неведение, че той се боксира под чуждо име. Александър Станчов казва, че е разбрал за размяната на самоличност на 21 септември от личния треньор на сина си. Вестта за кончината на сина си майката научава от негови приятели, докато е била на работа, а информацията е дошла от друго момче боксьор, което е било на същата боксова гала.

Родителите са категорични, че синът им не е имал никакви здравословни проблеми, не е употребявал наркотици. Двамата изказват съмнения, че нещо може да му е било направено на ринга.Предстои родителите да отидат в Албания, където да разпознаят тялото на сина си.

Коментари

Задължително поле