Роднина на починала се нахвърлил с юмруци върху фелдшер при посещение на адрес

Снимка: Архив

Медицински фелдшер от филиала на „Спешна медицинска помощ” в Исперих е бил нападнат и удрян с юмруци по главата при посещение на адрес в село Катанчево, съобщиха от полицията в Разград.

60-годишният Х.М. сигнализирал на тел. 112, малко преди 1 часа в четвъртък, че на адрес върху него се нахвърлил млад мъж. Нападателят бил роднина на 55-годишна жена, за която била повикана спешна помощ. При пристигането на линейката тя вече била починала, а афектираните роднини се налетели върху фелдшера още на вратата. Той установил, че няма как да помогне на пациентката. С шофьора се изтеглили с автомобила от мястото на инцидента и фелдшерът подал сигнал за нападението, съобщиха от ЦСМП в Разград.

„Колегите са били на друг адрес и са тръгнали към Китанчево в първия възможен момент. Не е ясно кога е починала жената. При подаване на сигнала или междувременно, тъй като колегата не е имал възможност да установи това при скандала, който се разразил”, казаха още от Центъра.

Нападнатият бил нов служител за структурата. Бил тих и спокоен човек и не е отвърнал на обидите и ударите, запазвайки хладнокръвие.

Съседи от Китанчево разказаха, че жената вдигнала кръвно и почнала да се задушава, когато близките й извикали линейка. Тя живеела със семейството си и това на дъщеря й. Вбесеният мъж, който налетял на фелдшера, бил 33-годишният й зет, смятат съселяните. Вероятно, в ужаса си, близките са смятали, че помощта е закъсняла и това е причина за смъртта на жената.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони