Роналдо обитава Рая

Кристиано Роналдо отново е в Италия. След двумесечна самоизолация на родния му остров Мадейра със семейството си, португалският идол долетя с частния си самолет в Торино. Колоната от автомобили с гардове, които прибраха звездата на „Ювентус“ на летището бе поне осем. „Флотилията“ водеше кола с карабинери и сирени. Никой не можеше да се приближи и на 10 метра от Кристиано. Очаква се съвсем скоро футболистите на „Юве“ да подновят тренировки в очакване на подновяване на сезона. А там „Старата госпожа“ е на път да спечели титлата за девета година поред. За Роналдо титлата на Италия ще е втора. Преди да отиде на тренировъчната база, португалецът трябва да спази закона за пандемията от коронавирус – цялото му семейство ще е под двуседмична карантина.

На остров Мадейра нападателят плащаше по 8000 евро дневно за имение, което нае. Но дори то няма нищо общо с дома на Роналдо в Торино. Неслучайно на Апенините твърдят, че португалецът е собственик и обитател на Рая.

Имението е съставено от две вили, разделени от пътека, като охраната е навсякъде. Всяка от тях има собствен вход, около който градината е впечатляваща. Само най-близките до семейството на Роналдо са имали достъп до Рая и затова никой не може да каже със сигурност колко спални и бани разполага имението. Единственият шанс да се „надникне в него“ са многобройните снимки, които Кристиано публикува в социалните мрежи. Нали това е модерният начин за комуникация с фенове и медии?

Вилата на КР7 е разположена върху хълм и няма никакъв шанс да бъде гледана от високо. Дълги дървета също помагат за „сянката на интимността“. Кристиано се влюбил в имението, защото много приличало на това, което обитаваше близо 10 години като футболист на „Реал“ в Мадрид. Едно от най-важните помещения за него е огромният фитнес. Там Роналдо обожава да спортува индивидуално заедно с половинката си Жеоржиня. След традиционите си занимания там двамата обичат да разпускат в басейна.

Никой не знае колко голяма е армадата от суперлуксозни автомобили на Роналдо. И колко от тях са в Торино. В своя профил Кристиано разкри поне, че на италианска земя е неговия „Ролс Ройс“ и най-новото му чудо „Бугати“, купено за 10 милиона евро.

Гледката от терасата дава възможност да се види Торино като на длан. Италианската футболна библия в. „Гадзета дело Спорт“ написа: „Все едно градът е в краката на Кристиано. Имението е дар от Торино за един дългоочакван шампион.“

На друга тераса Роналдо вижда река. Шум отвън почти е невъзможно да уловиш. Съвсем близо е малката църква Светата майка – перфектно за един бог на футбола.

Кристиано изглежда е загърбил напълно статуса си на плейбой, за да се превърне в баща за пример. Във вторник Жеоржиня пусна криптирано съобщение – естествено в социалните мрежи. „Момиченце“, написа красавицата, поставила сърце върху снимката. И всички вече очакват, че семейството чака петото си дете. Всъщност, единствено малката Алана Мартина е родена от Жеоржиня. Най-големият син Кристиано-младши и близнаците след него са от сурогантни майки. Роналдо вече 3 години живее с испанската красавица, въпреки че е известен с цял отбор от интимни връзки в 35-годишния си живот.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят