Роналдо премина в "Юве" и заяви: В "Реал" не ме оцениха

Кристиано Роналдо вече е играч на "Ювентус" Петкратният носител на Златната топка официално премина в тима на Ювентус, след като от досегашния му клуб "Реал" (Мадрид) потвърдиха трансфера.

На сбогуване с "Реал" португалецът демонстрира сдържан тон към запалянковците в разпространеното му официално обръщение. По същото време обаче той вече има записано интервю за клубната телевизия на новия си клуб и в него укорява привържениците на “белите”.

“Не отивам в "Юве" напук. Може би е вярно, че в "Реал" не ме оцениха, докато бях техен футболист. Феновете пък ме освиркваха, защо? Сега може би ще си спомнят с умиление за мен и ще плачат. Надявам се да е така. За тях това е краят, но за мен е ново начало.

Постигнах всичко във футбола и то в различни първенства. Няма какво да доказвам. "Юве" е един от най-великите отбори в света и неговите привърженици оценяват величието. Те разбират от футбол. Едни за други сме.

Не мога да обещая нищо освен здрава работа и голове. Не искам да говоря за Лионел Меси, той не ми е съперник, вече не съм в Ла Лига. Не дължа нищо на Испания, не ме питайте неща за там. Вече съм в най-великия италиански клуб и гледам само напред.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят