Рони Ромеро идва за концерти с български музиканти

Рони Ромеро

Рок шоу по проект на д-р Милен Врабевски

Лятна екстраваганца във Варна и Пловдив

Ще има участие в София и Бургас през септември

Вокалистът на „Рейнбоу” Рони Ромеро обединява сили с български звезди за два летни концерта - на Морската гара във Варна на 4 август и в Античния театър в Пловдив на 6-и август.

Ромеро ще изпълни хитовете на Intelligent Music Project с автор и продуцент д-р Милен Врабевски. Програмата включва и най-доброто от албумите на д-р Врабевски - „Sorcery Inside” и „Life Motion”, който излезе през февруари 2020 г.

Сред българските изпълнители в програмата на двата музикални спектакъла са Стоян Янкулов - Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

„Бих искал децата ми да растат с идеите, които споделям в албумите си, и вместо да преподавам лекции за тези идеи, използвам езика на музиката, който е много универсален и лесен за разбиране”, разказа човекът зад тези концерти д-р Милен Врабевски.

Той сподели още, че започва да работи по шестия студиен албум на IM заедно с легендарния барабанист и продуцент Саймън Филипс. Проектът носи заглавие „The Creation”. Филипс ще е на барабаните, а ще изпълни ролята и на музикален копродуцент. Ричард Гризмън от River Hounds и Карл Сентънс от Nazareth са ангажирани като допълнителни вокалисти.

Новият албум Врабевски ще може да се чуе на живо от феновете по време на мащабно турне на Балканите, което ще включи международното участие на Филипс, Рони Ромеро, Ричард Гризмън, и Карл Сентънс.

На концерта в Античния театър децата до 14 години ще могат да влязат безплатно, но с придружител.

Събитията са организирани в съответствие с наредбите на Министерството на здравеопазването.

През септември са предвидени концерти в София и Бургас. На 18 септември музикантите ще се качат на на сцената на Sofia Live Club, а на следващия ден поемат към Летния театър на морския град.

Формацията вече приключи едно европейско турен, минало през Варна, Пловдив, София, Амстердам и Кьолн.

Коментари

Задължително поле