„Трейс“ изгради най-трудния участък от Коридор №10

Президентът Радев: Коментарите около срещите ми за процедурите по избор за главен прокурор са изкуствена драма

Медицинският надзор проверява случай с починал мъж с ХИВ Според пациентски организации няколко болници отказали да приемат британеца Крейг Харпър

„Слонът, моят приятел”, за когото всички плачехме Индийският филм взривяваше препълнените киносалони, хората го гледаха по 10 пъти

Психично болен мъж уби майка си в Хасковско, заподозряна е и сестра му

Земетресение на територията на язовир „Доспат“

Ивет Лалова спечели квота за Олимпиадата в Токио

Разследват петима, получавали неправомерно инвалидни пенсии в продължение на 10 години Лицата са на възраст между 68 и 70 години

От понеделник Гърция намалява ДДС и разсрочва данъчни задължения, касае и българи

Иван Хаджийски: Психология на нашето иманярство

Руското МВнР: ЕС ще остане най-важният партньор на Русия

В обозримото бъдеще Европейският съюз ще остане най-важният партньор на Русия, особено в икономиката. Това заяви директорът на департамента за общоевропейско сътрудничество към Министерството на външните работи на Руската Федерация Андрей Келин, предава РИА Новости.

„В обозримото бъдеще Европейският съюз ще остане най-важният партньор за нас, преди всичко, в търговско-икономическата сфера“, заяви той.

В момента стокооборота между Русия и ЕС расте и съставя 300 милиарда долара, което е повече от 40% от общия стокооборот на Русия с други страни.

„Не крием, че разглеждаме силния и единен Европейски съюз, който се стреми да играе по-активна и самостоятелна роля в международните отношения, като важен компонент на европейската архитектура от Атлантика до Урал“, добави Келин.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Добре правят руснаците, че официално се ориентират към ЕС, а не както преди 2 години към Китай.
    ….. В много руски сайтове има статии, че китайците зад Урал са вече почти колкото руснаците.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.