От 1 юли догодина минималната пенсия ще бъде 250 лева

Въведоха воден режим в две села във Варненско

Община Шумен събра 84% от налозите

Италианската полиция откри един тон кокаин в контейнер с банани

Съсипаха я тая държава – любимо клише на българина

Отпаднаха близо 40 % от кандидатите за матроси

Откриха Седмия международен форум „Балканите – език, история, култура“ във ВТУ В двудневната среща ще вземат участие около 60 учени

Бъдещето на еврото представи в Стопанска академия инвестиционният банкер Гордан Кер

Двама мъже опитаха да оберат хасковлия, след като го заплашиха с нож

Шампионите от „Санк Петербург“ играят „Лебедово езеро“ два пъти

Изследват кръвната захар на 1147 ученици в Търново по проект на Ротари Клубът тази вечер прави благотворителна акция за реализирането на „Плод за капка кръв”

Обемът на язовир „Асеновец“ спадна на 10 млн. при капацитет от 28 млн. кубика ВиК взема вода и от Тунджа, няма да има режим в Сливен

Ремонтите по АМ „Струма“ приключват предсрочно

Проверяват бюлетините за съветници от 97 секции в Шумен

Македонско списание представя бургаски автори

Санират, ако намерят още пари Довършват само сградите, където ремонтите са започнали

Санирането ще продължи, само ако се осигурят допълнителни средства, става ясно от промени в Национална програма за енергийна ефективност, внесени от регионалния министър Николай Нанков. Сгради, които имат сключени договори, но ремонтите не са започнали, ще бъдат финансирани, едва след като приключат всички дейности по тези, в които обновяването вече тече. Това обаче ще стане, само ако има финансов ресурс, потвърден от Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

Ако се установи, че общината не е упражнила контрол, вследствие на което са извършени некачествени ремонти, тя ще възстанови щетите за сметка на своя бюджет, пише в предложението.

От регионалното министерство уточняват, че приемането на нови заявления е преустановено, а към края на 2017 г. в общо 1992 сгради са започнали дейности по обновяване.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Къде са парите бе КРАДЦИ?Един милиард похарчихте и нищо не се видя от него.Още един милиард планирахте и заделихте и пак казвате,че няма пари. Ако си обърнете джобовете парите ще изпаднат от там.КРАДЦИИИИИ….!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.