„Светкавицата“ влиза в ожесточен сблъсък с Цикада

Търсейки лек за смъртта, д-р Рамзи Росо се превръща в злодея Блъдуърк

Премиерните епизоди от сезон 6 на “Светкавицата” стартираха на 9 ноември по FOX. След години борба срещу злодеи и многократно спасяване на Сентрал Сити, Бари и жена му Айрис решават, че най-сетне могат да намерят малко време за себе си и да се насладят на новия си живот като младо семейство. Tяхната идилия е прекъсната от появата на Нора Уест-Алън, тяхната дъщеря от бъдещето, която притежава способностите на баща си. Нора е допуснала голяма грешка и има нужда от помощта на родителите си, за да я поправи и да се върне в своето време. Екипът отчаяно се опитва да открие начин да є помогне. Междувременно откриват, че нейното присъствие е променило времевата линия, което води до ранната появява най-опасния и безмилостен враг на Светкавицата - Цикада. Екипът се обръща за помощ към Шерлок Уелс (детектив от Земя-221), за да им помогне в издирването на Цикада, докато Бари учи Нора как да овладее способностите си.

Нора се присъединява към екипа при залавянето на нови метахора, но скоро след това става ясно, че тя работи с един от най-старите врагове на Светкавицата - Тоун. Нора се оказва невинно въвлечена в плана му и успява да помогне на екипа да победи, както него, така и Цикада. Унищожаването на двамата злодеи води до ужасяваща загуба - Нора се самоизтрива от времева линия.

Тогава Бари фокусира цялото си внимание и усилия върху залавянето на метахора. Всичко се променя, когато д-р Рамзи Росо, който иска да намери лек за смъртта, е обзет от отчаяние и амбиции и се превръща в нов злодей... Блъдуърк.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали