Седем души ранени при катастрофа в Бургас

Седем души са пострадали в катастрофа на кръстовището на бургаските улици „Струга“ и „Стефан Стамболов“, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е станал около 6.24 часа сутринта при светофарна уредба на режим „внимание“ и намалена видимост поради гъста мъгла. Ударили са се движещ се по ул. „Струга“ лек автомобил „Рено“ и друг лек автомобил „Ауди“, пътуващ по път с предимство - бул. "Стефан Стамболов“.

В УМБАЛ – Бургас, разположена непосредствено до мястото на инцидента, са откарани седем души, петима от които са прегледани и освободени за домашно лечение с леки наранявания. В отделение „Неврохирургия“ за наблюдение са настанени водачът на аудито и неговия спътник, които получили контузии по тялото и травми в областта на краката, но са без опасност за живота.

По първоначални данни до пътния инцидент, причинил големи задръствания в сутрешния чак „пик“ и ръчно регулиране на трафика в натоварената отсечка, се стигнало по вина на водача на автомобила с марка „Рено“, който е отнел предимството на другия автомобил.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България