Сейран разкри тайната на сериала „Златно момче“

Турският сериал „Златно момче” успя да се превърне в истински феномен не само в Турция, но и в целия свят. Рейтингите на първия сезон счупиха рекордите по популярност. И въпреки че вторият се оказа не толкова успешен, верните фенове очакват с нетърпение продължението.

В навечерието на излизането на третия сезон на поредицата, зрителите си спомнят не само най-запомнящите се епизоди от „Златно момче“, но и отново цитират интервюта с любимите си актьори. Така излезе наяве разговор на Афра Сарачоглу с репортер от списание ELLE. Миналата година турската актриса разкри тайната на популярността на този сериал.

Според изпълнителката на ролята на Сейран високият зрителски интерес се обяснява просто с реализма на показаната история. Афра е сигурна, че връзката между Сейран и Ферит не е само на приливи и отливи. Това е ясна демонстрация на тяхното личностно израстване и любов, но разбира се не без негативни аспекти. „Тяхната младост, грешките, които правят, грубото им поведение по време на любовта и фактът, че се обичат невинно в същото време, правят героите по-реални“, каза Сарачоглу.

Верните фенове на сериала са напълно съгласни с думите на актрисата. Зрителите се надяват, че новият сценарист ще успее да върне в поредицата искрата и онези емоции, които толкова много харесаха в първия сезон. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали