Секс-маниакът Мбапе хвърли Франция в тъч

Съотборник на Мбапе от бившия му клуб „ПСЖ“ го оприличи на Донатело - жизнената изобретателна костенурка „нинджа“.

В Хексагона не могат да повярват, че любимецът им се е вкарал в скандал за изнасилване

Вечерта на шведския купон футболистът е бил с 30 хубавици, не се знае коя го е натопила

Това че Килиан Мбапе е футболист от класа и секс-атлет го знае цяла Франция. И се радва освен на неговите голове с националната фланелка и с екипите на клубовете, където играе, така също и на неговите секс-авантюри. А тях ги раздухват непрекъснато жълтите медии не само из Хексагона, като дори по-миналото лято освен серия от тръпки с няколко топ-модели, му бе приписана и забежка на яхта с джендър-звезда.

Няма лошо, момчето е само на 25 години, богато е, капитан на „петлите“, симпатяга, с изваяно като на древногръцка скулптура тяло, идол на милиони подрастващи, боготвори майка си. А освен това не е обременено с минаване под венчило или с някаква друга форма на по-трайна връзка с жена - значи всичко му е позволено в рамките на общоприетото.

Ето защо когато завчера от Швеция на Хексагона долетя новината, че любимецът на безброй фенове на футбола май е разследван в Стокхолм за изнасилване, французите бяха изумени, буквално хвърлени в тъч. И вестта стана водеща в информационните емисии на националните тв-канали, на радиата и в сайтовете на вестниците, засенчи всички останали съдбовни вътрешни и външни новини. Скандалът продължава да се дипли по първите страници на вестниците и днес, развоят му се следи от всички във Франция, пък и навсякъде по света, където ритането на топка е любима игра. Просто защото никой не иска да допусне, че националният френски и планетарен  футболен герой с безкрайни финансови възможности и солидна вирилност е паднал толкова ниско, че да насилва жена, та била тя и шведка.

Най-интересното в случая е това, че никой край Сена не говори за някаква режисирана провокация, за комплот срещу Килиан, примерно заради това, че заряза „Пари Сен Жермен“ и отиде да играе в „Реал“ – Мадрид. Всички французи са бесни от това, че Кики или Донатело /жизнената изобретателна костенурка „нинджа“, на която Мбапе приличал според негов съотборник в „ПСЖ“ – бел.кор./, каквито са двата най-известни прякора на Мбапе, се е въвлякъл като последния наивник, сам или най-много с рамо на авер, в чутовен скандал. Който може да му коства не само завидния авторитет на футболна звезда и капитанската лента на националната гарнитура, но и до 6 години решетки.  „Просто момче!“ – отсичат гневно мнозина на Хексагона, правейки обстоен преглед на подробностите в информациите най-вече на вестниците за орезилата Мбапе стокхолмска авантюра. Лошото е това, че тези информации не само са проверени и доказани от няколко източника, но в тях прозира „Стила Мбапе“ от други негови, така да се каже, романтични набези по знойни хубавици.

Ами вместо да се яви на лагер-сбора на „петлите“ за мачовете от Лигата на нациите, който отсвирва с оправданието, че е изморен и контузен, Килиан се качва на собствения си джет и отлита за Стокхолм. За да „регенерира“, казва на близки, след една „сложна година“ - тази на сбогуването с Париж след изнурителни  противоречия и финансови спорове, които все така продължават, след загубеното Европейско първенство, оспорваното отсъствие от Олимпиадата, нелекия рестарт в новия мадридски клуб, усложнен от мускулни проблеми в бедрото и т.н. Придружават го само собственият му бодигард и неговият доверен помощник и приятел Норди Мукиеле, с когото са играли в „ПСЖ“. Засечен е за пръв път в Стуреплан - епицентъра на нощния живот в Стокхолм, на 10 октомври миналата седмица. Мукиеле познава в шведската столица „луксозно пиколо“ на баровски хотел, което може да организира всичко за една свръх-приятна разтуха на платежоспособни вип-гости. Естествено, че става дума за елегантна вечеря в достойни за всякакви земни звезди кръчма, за многолюдна приятна компания – женска или мъжка по желание на клиента, за веселба до зори в дискотека  за богоизбрани и т.н..

И Мбапе  отсяда в петзвездния хотел „Bank“, избран, защото има на последни си етаж апартамент с площ от над двеста квадратни метра, с басейн, сауна и още куп главозамайващи екстри. За няколко часа присъствието на футболната звезда остава незабелязано, докато папараци не го „излавят“ на някаква улица в Стуреплан да влиза в микробус с Мукиеле, порядъчно маскиран с шапка и ковид-маска на лицето. Четвъртък е, 10 октомври, и „луксозното пиколо“ е организирало вечеря в култовия стокхолмски ресторант „Chez Jolie“, а след това купон до сетни сили в дискотеката „V“ - „един от най-ексклузивните нощни клубове на Швеция“, както е посочено на уебсайта на заведението. За Килиан и компания е запазено цялото свръхлуксозно и просторно „приве“ с име "Залата за тенис на маса", наречено така, защото в него има и маса за пинг-понг. Поканени са за сластно уплътняване на вечеринката трийсетина старателно подбрани знойни хубавици, с които можеш да танцуваш, да си говориш, да пиеш шампанско, да чукаш тенис и да свършиш нощта с която си пожелаеш. Просто защото според уговорката с организатора, поне една от избраните красавици, а при желание и няколко, трябва да придружат Мбапе и Мукиеле в хотел ”Bank”.

Капитанът на „петлите“, който според спортните журналисти е „роден да побеждава“, напуска Стокхолм в петък следобед и отлита за о. Корсика, за да си почине от мощната шведска вечеринка. Междувременно обаче предполагаемата жертва отива  в  болница за освидетелстване на изнасилването, което твърди, че е претърпяла предишната нощ. В събота пък подава жалба в полицията срещу насилника. Разследващите й изземат черен панталон, сутиен, топ и чифт скъсани бикини, свалят отпечатъци от пръсти в дискотеката и в баровския апартамент на хотел „Bank”, секвестират и записите от нощта на множество камери за видеонаблюдение. В началото на миналата седмица, когато гръмва скандалът, Килиан Мбапе вече е „категоризиран“ от магистратите като "разумно подозрение" в предприетото разследване. Това е най-ниското ниво на обвинение, предвидено от шведския закон и поне до петък футболистът не бе получил официално съобщение от шведското правораздаване, че е следствен за изнасилване.

Първоначално адвокатката на нарочения за изнасилвач футболен ас  изключва всеки един от подхвърлените от медиите факти, който може да доведе до действително пряко обвинение. „Клиентът ми е удивен от тази история, за която не знае нищо!“ – обяснява защитничката Мари-Алекс Кану-Бернар, подчертавайки, че делото в Стокхолм е заведено срещу неизвестни лица. В същото време от обкръжението на Мбапе изтича „добре филтрирано“ потвърждение за секс емоции, които обаче били „по взаимно съгласие“. И като доказателство в. „Льо Паризиен“ цитира няколко разменени есемеса сутринта в петък между футболиста и неговата нощна гостенка в хотела, с които той й благодари за креватната щедрост.  Значи няма изнасилване, но съвсем неочаквано в петък защитната линия на Мари-Алекс Кану-Бернар се промени, стана по-предпазлива. Може би и защото от клана на прочутия ритнитопковец изтекоха опасения, че твърде вероятно е друга жена, а не тази от хотела, да го е обвинила в изнасилване. През двата дни, прекарани в Стокхолм, и по-специално през вечерта в дискотеката “V”, футболистът си е разменял ласки и с други момичета измежду трийсетте поканени красавици. А освен маса за пинк-понг, в „приве-залата“ са били обзаведени и изолирани сепарета за бърз секс...

Но освен упреци за предполагаемата глупава сексуална изцепка на Мбапе, медиите във Франция започнаха да го наричат „глезльо на съдбата“ и „прахосник“. Защото според в. „Л’Eкип“ той бил похарчил за двудневния си гастрол в Стокхолм и за полет със самолета си над 150 хил. евро или повече от 100 средни месечни заплати на Хексагона. Освен това джетът бил замърсил въздухът над Европа с 25 това въглероден двуокис – два пъти и половина повече от „квотата“, която нормативите за опазване на околната среда определят на един французин...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения