Селена Гомес в страстна целувка с Кара Делевин

Много обичам ролята си, призна популярната американска актриса и певица Селена Гомес (29), която заедно със Стив Мартин (76) и Мартин Шорт успешно завършиха снимките на втория сезон на популярния криминален сериал „Само убийства в сградата“. Тя въплъщава главната героиня от сериала Мейбъл Мора, която намира любовта в новите епизоди.

Първите два епизода от втория сезон бяха излъчени в края на юни в стрийминг платформите Hulu и Disney+ и разкриха и някои нови лица като модела Кара Делевин (29), която играе Алис, влюбена в Мейбъл. Селена и Кара са приятелки от много години и това беше уникална възможност за тях да работят заедно на снимачната площадка. Между тях зрителите видяха и страстна целувка. 

„Беше много забавно. Тя е красива и я познавам от 15-годишна. Имаме история заедно, наистина се обичаме. Поради тази причина ни беше много лесно да снимаме. Всичко ни беше забавно. Ролите ни се допълваха много добре. Бях много щастлива, че имах възможността да работя с нея. Не се е наложило да се труди за ролята, естествено е такава“ – обясни актрисата.

Вторият сезон е специален в много отношения и това, което го отличава от други, подобни криминални сериали, според Селена, е неговото „разнообразие“. „Мисля, че този сериал е по-различен от други подобни, защото не е предназначен само за една целева аудитория, а засяга почти всички възрасти. Мисля, че това е нещо, което рядко виждаме“ – отбеляза актрисата.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица