Семейство с дете в колата удари паркирани автомобили, отнесе ограда и кофи за смет

Истински екшън се разигра в Банкя на кръстовището на улиците „Христо Ботев” и „Беласица”. Младо семейство с дете в колата обикаля из квартала и удря автомобили.

Първата им „жертва" е автомобил на техни съседи. 

„Направиха десен завой и удариха задната броня и калника на колата ми, която е паркирана пред къщата ми. След това дадоха назад и опитаха да се изкачат по баира, но явно не успяха”, разказа пред NOVA потърпевшата Биляна Ненова-Юсеин.

„Синът ми ги видя и се опита да ги спре. Излезе на улицата и ги прикани да спрат. Когато той не успя, аз излязох. Застанах пред колата, но с мръсна газ те избягаха”, твърди Гюлшен Юсеинова.

По думите на Джейхан Юсеин той е подал сигнал в полицията. „Казах, че момче и момиче с кола са ударили автомобила на брат ми. Полицията дойде след около три часа и половина. Започнах да обикалям из Банкя и намерих колата, която ни удари”, разказа той.

Потърпевшите се обадили на собствениците на автомобила - родители на единия от съпрузите. „Те дойдоха и започнаха да приканват младежите да излязат, но те се криха в продължение на часове”, каза Юсеинова.

Нейната дъщеря подчерта, че в крайна сметка майката на момчето го накарала да излезе от къщата.

„Той беше в неадекватно състояние. Миришеше на алкохол. Заяви, че дал колата на жена си, защото била много властна и щяла да се сърди. Били си изкарали шофьорските курсове. Попитах го дали в колата е имало дете и той потвърди. Каза, че то не е било в детско столче”, казва Биляна Ненова-Юсеин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони