Сериал разкрива мръсните тайни на порноиндустрията

Adult Material говори честно и без колебание за тъмната страна на филмите за възрастни

Драматичните моменти са умело балансирани с типичния британски хумор

Когато става дума за порно индустрията, повечето потребители проявяват интерес само към това, което се случва пред камерата, но мнозина се чудят и какво се случва зад нея. Отговорът на този въпрос дава новият британски минисериал Adult Material, който разкрива тъмната страна на индустрията, която генерира до 15 милиарда долара годишно само в САЩ.

Adult Materiral проследява личния и професионален живот на Джолин Долар (Хейли Сквайрс), 35-годишна порно ветеранка, която се опитва да балансира нетрадиционната си работа и да води нормален семеен живот със съпруга си и трите си деца. Когато един ден младата дебютантка Ейми се появява на снимачната площадка, Джолин решава да я вземе под крилото си и да й разкрие всички тайни на работата, но след инцидент по време на снимките, животът на двете жени се преобръща.

Всичко се усложнява допълнително, когато скандалният порно актьор Том Пейн идва в Англия от САЩ, а в разследването на инцидента участва известна дама, член на парламента, която трябва да си посипе главата с пепел, след като порнографско съдържание изтича от компютъра й. Когато в разгара на делото за клевета, личният й живот и кариера започват да се разпадат, Джолин решава да обърне нов лист и да се опита да започне отначало, но миналото продължава да диша във врата й.

Хейли Сквайрс е в ролята на порнозвездата Джолин Долар.

Актьорският състав на поредицата включва Хейли Сквайрс, която с неизбежна доза типичен британски хумор идеално олицетворява трагикомична антигероиня, на която мнозина ще симпатизират, независимо от работата, която върши. Рупърт Еверет е в ролята на вял и изхабен продуцент, с когото Джолин има сложни отношения, които преминават през всички етапи, от приятелство до предателство и обратно.

За да бъде всичко автентично, истински порно актьори също сътрудничат в сериала като консултанти, някои от които се появяват в епизодични роли. Adult Material перфектно балансира комични и трагични елементи и в същото време анализира всички аспекти на индустрията, често забулени в тайна. Само в четири епизода, този минисериал говори честно и без колебание за тъмната страна на индустрията за възрастни, след което много порно филми няма да се гледат със същите очи.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес