Симеонов към Каракачанов за втори път: Разграничавам се от теб

Валери Симеонов обяви, че партията му НФСБ няма претенции за пряко участие във властта, а за обща програма за управление. Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов обяви, че този път настоява и за участие в изпълнителната власт. Снимка: Архив

Националният изпълнителен комитет на НФСБ заявява, че изявленията на председателя на ВМРО Красимир Каракачанов, направени в сутрешния блок на една национална медия, не са съгласувани с ръководството на парламентарната група на Патриотичния фронт и следва да се приемат като позиция само на ПП ВМРО-БНД.

Това се посочва в позиция на ПП НФСБ, разпространена от пресцентъра на партията.

„Този тип изявления подхранват партийния егоизъм и рушат коалиционните отношения“, се посочва още в позицията на НФСБ.

Това е вторият случай в който НФСБ на Валери Симеонов се разграничава от Каракачанов и ВМРО. Първият случай беше на 12 декември и отново съдържаше упрек за „подхранване партийния егоизъм“ и „рушене коалиционните отношения“.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

 1. Каракачанов е срам за ВМРО!Ако от някъде се появи Ванче Михайлов-жална му майка!

 2. Има една игра в която броя на столовете е винаги с един по-малко от броя на участвуващите.
  Всчки ходят в кръг и при команда всеки се стреми да седне, но при всички случаи един остава прав и естественно отпада от играта.
  В нашият случай столът е един, а играчите са три. Интересно.
  А, ако някой им ритне стола ……………….
  Не зная, времето ще покаже.

 3. Трябва да се разберат за доброто на България ! Всички патриотични формации трябва да загърбят личното си его „Кой да води бащина дружина“ за да ударят звучен шамар , на разните космополити, безродници интерноционалисти , идруги продажни елементи . Родината е една не отнемайте правото на другите етноси да бъдат родолюбци .

 4. Не познаваш манталитета на българина, за да си пожелаваш невероятното.

 5. Че колко са НФСБ? 11 човека и то предатели! Само АТАКА патриоти. Когато НФСБ влезат в парламента самостоятелно без парите на ТИКВАТА тогава да се бият в гърдите. Каракачанов останете с АТАКА и ще гласувам за вас. Симеонов отсега се изявява като началник, а се биеше в гърдите, че няма да бъде като БОЙКО.

 6. И тия са едни националисти, колкото и „втория левски“ сидерчето, какъвто ще излезе и аптекаря с бензиностанцията..

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.