Симпатизанти на ГЕРБ на протест в "Алепу": Това ли е новият хотел на Мая Манолова?

Около 80 души се събраха на протест в местността "Алепу".

Над 80 души се събраха във вторник на протест пред т.нар. "подпорна стена" на Алепу. Основното ядро бе на симпатизанти на ГЕРБ от Бургас и Приморско, а сред участниците бяха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, също зам.-председател на ГЕРБ, депутатът Димитър Бойчев, Жечо Станков, Галя Желязкова, Ася Пеева, общинският председател на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков и други.

В края на миналата седмица Стоян Василев от Приморско, обяви, че е новият инвеститор на подпорната стена. Той е брат на Здравко Василев, известен с участието си в "Биг Брадър" и кандидат-депутат от листата на „Изправи се! Мутри вън” във 2- ри МИР Бургас.

„Това ли е новият хотел на Мая Манолова?”, питаха протестиращите. Общинският съветник от ГЕРБ в ОбС Бургас и бивш шеф на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев подчерта, че ГЕРБ са спрели проекта на Алепу”.

„Светът не е виждал подобно нещо – подпорен хотел. Новосформираното мнозинство се опита да придобие чрез поставени лица това чудо на природата и да довърши строежа. Така ли ще управляват занапред?”, коментира Бойчо Георгиев.

https://www.facebook.com/GerbBurgaskaOblast/videos/500469874709327

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България