"Сину, реката на страстта" тръгва по БНТ1

Премиерен сериал

Наталия Херес попада в любовен триъгълник

Колумбийската теленовела "Сину, реката на страстта" стартира в ефира на БНТ1. Началото е на 11 януари от 22:00 ч. на мястото на "Любов в окови". В главните роли ще видим Наталия Херес, Карлос Енрике Алмиранте и Марио Еспитиа. Като фон на тази история са използвани прекрасните пейзажи на Богота и Монтерия, където има имения, реки и море. Наталия Херес дава живот на Лина. Тази роля е истинско предизвикателство за актрисата заради непокорния и сложен характер на героинята ѝ.

Фелипе Гера е млад бригадир на ферма за добитък, който открива единствената си истинска любов в лицето на Лина Мария. Фелипе е наясно с класовите различия между двамата и затова решава да залови Мигел де Хесус Ортега, за чиято глава властите са обявили награда от един милион долара. Докато трае тази мисия, младият мъж приема нова самоличност и се отдалечава от града, в който е роден.

Кристиан използва възможността и се сближава с Лина. Той е амбициозен и безсърдечен мъж, който се бори до кръв за най-желаната жена в региона. Лина, Фелипе и Кристиан оформят любовен триъгълник, в който има много напрежение, страст и борба.

Наталия Херес влиза в ролята на богата наследница.

Наталия Херес е колумбийска актриса и модел. Завършва специалност обществени връзки в Universidad de la Sabana, Богота. Нейната безспорна красота я превръща в една от най-обещаващите млади актриси в колумбийската телевизия. След като се дипломира, тя прекарва седем месеца в Мелбърн, Австралия, където учи английски език. При завръщането си в Колумбия се явява на прослушване и става водеща на телевизионната програма „Mucha música“. По-късно участва в реалити шоуто „Bailando por un sueño“.

Наталия споделя, че не е подвластна на диети и е против операциите, въпреки че има една – на очите, заради проблеми със зрението. Обича да спортува – гимнастика, плуване, волейбол и баскетбол. Обожава танците. Една от мечтите й е да се занимава с музика.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали