Синът на Катя Лерца отвлече и ограби мъж заради дълг към баща му

Костадин (вляво) беше постоянно с майка си Катя Лерца по време на делото срещу нея.

 

 

 

Заедно с още трима жестоко изтезавали жертвата

 

Изхвърлили пострадалия гол

Пловдивската окръжна прокуратура привлече като обвиняем за отвличане, грабеж и побой 22-годишния син на Катя Лерца, която блъсна с джипа си и уби на място преди време пътен полицай.

На 19 септември Костадин, заедно с още трима приятели пребили жестоко 44-годишен мъж. Пострадалият бил в дома си, когато около 1 ч. през нощта на вратата позвънили двама от похитителите. Те го издърпали насила, качили го в автомобил и потеглили за хижа “Студенец”.

Там жестоко го пребили, взели мобилния му телефон, кредитна карта и 20 лв. Около 5 ч. го качили гол в багажника на колата и го откарали близо до дома му, където го изхвърлили.

Пострадалият не работи никъде и е затънал в дългове. Той дължал пари и на бащата на Костадин, които младежът бил решен да получи. 44-годишният мъж обещал, че ще ги върне до дни, но това не задоволило похитителите.

Малко, след като дошъл на себе си, пострадалият подал жалба, като посочил името на сина на Катя Лерца.

Няколко часа по-късно белезниците щракнали върху ръцете на четиримата похитители - Костадин К., Борис К., Стефан Х. и Йордан А. Наблюдаващият прокурор ги е оставил зад решетките за 72 часа, в рамките на които ще се прецени за кои от тях ще бъде поискана мярка “задържане под стража”.

Коментари

Задължително поле