Скандал между мъже завърши с убийство в Шумен

Мъж е бил наръган в кв."Гривица" в Шумен, откаран е в шуменската болница и е починал там. По непотвърдени данни прободна рана в гръдния кош се оказала смъртоносна и жертвата издъхнала в ръцете на лекарите в събота следобяд. u-1

Преди фаталната развръзка 3-4-ма мъже се скарали в уличката зад читалище "Стилиян Чилингиров". Дори започнали да се замерят с тухли, които били струпани на близо. Двама братя са били сред участниците в скандала и боя, единия от тях е намушкан.

След инцидента извършителят е бил задържан от полицията. В момента на мястото върви оглед, изземат се улики и доказателства. Контейнер за смет е опръскан от кръв.

Убиецът също е с травми и се нуждае от лекарска помощ, научи "Труд".

По-късно от полицията в Шумен уточниха, че за инцидента е получен сигнал на телефон 112 към 16:36 часа. На място е изпратен екип на РУ-Шумен. Впоследствие е получена информация, че мъж, който е бил участник в инцидента е наранен с нож в областта на гърдите. Откаран е от спешна помощ в болницата, където по-късно е починал.

По първоначални данни е възникнало спречкване между двама братя на 28 и 32 г. от град Шумен и 36-годишен мъж с постоянен адрес в град Поморие. 36-годишният мъж е наранил с ножа си в областта на гърдите по-малкия брат. Задържани са и 36-годишния, и 32-годишния за срок до 24 часа.

Извършва се оглед. Започнато е досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура Шумен.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право