Изтеглете безплатното приложение „Европейски път – Монтана“

На 17 юни 2019 да почерпят

Кианит ни пази от магии Камъкът на истината

Самолет от Милано кацна аварийно в Москва

САЩ разглеждат всички варианти за отговор на Иран

Спешно заседание на Съвета за национална сигурност на Гърция

Свален от власт олигарх избяга (обзор) Развръзката станала с намесата на US посланика

Моторист и спътницата му са в болница след катастрофа на столичния бул. „България“

Две туристки загинаха при инциденти в Швейцария и Франция заради лошото време

Туроператори пред фалит, гледат към чужбина заради данъчна наредба Вместо да спечели, хазната може да загуби милиони заради банкрут, свиване и изнасяне на бизнеса

Израел кръсти селище на Тръмп

Македония не признава Гоце Делчев за българин Учебниците им по история нямало да се променят

Над 40% от депутатите са подсъдими

Харадинай: Нека никой да не търси повече мир и стабилност на Балканите за сметка на свободата на Косово

Корнелия Нинова си оттегли оставката (обзор) Изборът на председател ще е след местния вот

Слави Трифонов след като ГЕРБ внесе проект за мажоритарна система: Нищо не е приключило

Слави Трифонов

От „Шоуто на Слави“ обявиха, че днес водещият няма да излиза на протест пред Народното събрание. От предаването разпространиха обръщение на Слави Трифонов, след като от ГЕРБ днес внесоха законопроект за въвеждане на мажоритарна избирателна система:

Явно да приемеш волята на суверена, изразена в Референдум, е нещо много сложно. Поне така изглежда според действията на българските депутати. А всъщност е толкова просто. Има референдум. Суверенът се е произнесъл категорично. Депутатите го приемат. И… както казва един популярен български боксьор – “продължаваме напред.”

Днес началото на приемането на волята на 2 милиона и половина българи бе дадено. Сложно или просто – но беше започнато. И сега ще стане ясно дали това е театър, с цел трупане на народна любов или са реални действия, с цел приемане на мажоритарния избор в два тура, намаляване на държавната субсидия на един лев и задължително гласуване на избори и референдуми. От действията на депутатите през следващите два месеца ясно ще се види кои са там, за да работят в интерес на хората и кои са там, за да работят за своя собствен интерес.

Нищо не е приключило и нищо не е свършило.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

 1. През юли ще имаме нужда от 1000 Слави-Трифоновци ! През август ще имаме нужда от 10 000 Слави-Трифоновци ! През септември ще имаме нужда от 100 000 Слави-Трифоновци ! През октомври ще имаме нужда от 1 000 000 Слави-Трифоновци ! Усещате ли необходимостта ???..

 2. Поредният Ку-Ку, който сее кич и ска да лапа, зааплаата още, от бюджета, Ами като е необходим и кадърен да иде да рабОти, бе, да тръгне из страната, да прави концерти, да събира публика, и да печели…??? честно, Ама не от хранилката…народна пара..

  1. Петрус 5-рус въобще те няма от шията нагоре прост си като галош
   10.05.2017 В 19:17
   Поредният Ку-Ку, който сее кич и ска да лапа, зааплаата още, от бюджета, Ами като е необходим и кадърен да иде да рабОти, бе, да тръгне из страната, да прави концерти, да събира публика, и да печели…??? честно, Ама не от хранилката…народна пара..

  2. Кадърен или не, олихофренът петрус знае за дългия, но дългият не знае за олихофрена петрус.

 3. Робите ривът срещу промяната, защото им харесва да ги лупат… Нал така ицо и Алекса?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.