След пауза Майя Йорданова записа ново парче

Песента е композирана от самата певица

Изпълнителката работеше с Момчил Колев, сега - със сина му

След продължителна пауза поп певицата Майя Йорданова подарява на феновете си с много обич и вдъхновение новата си песен “Заведи ме там”. “Там” е онова място, на което всеки се чувства споделен, щастлив и вдъхновен. Това е и посланието на парчето”, споделя певицата, която е и композитор на парчето, текстът е на Ваня Щерева, а аранжиментът - на Калоян Колев, син на Момчил Колев, с когото Майя работи от години.
Всъщност първите сингли, с които Майя Йорданова се появи на българската сцена, бяха композиции на Момчил Колев, а през 2008-а двамата записаха в дует песента “Отдавна знам” по текст на Александър Петров и аранжимент на Веселин Караатанасов.

По време на дългото си отсъствие Майя Йорданова е готова с материал за цял студиен албум с нейни композиции, а новото є парче “Заведи ме там” вече има и видеоклип.

Майя Йорданова е певица, няколкократно номинирана за награди на БГ радио, а синглите “Нежност и тъга” и “Ако мога” са включени в компилациите на “Любими песни за любими хора”. Певицата добива студиен и сценичен опит и от работата си с певеца Георги Христов.

През 2007 г., по покана на немски мениджър, певицата участва във фестивали по линия на “Самсунг Паркове” в Германия, Япония и Индия.

Коментари

Задължително поле