Смъртни заплахи за вратаря на Аржентина

МОСКВА – За втори път смъртни заплахи смразиха отбор на световното първенство. След като в Колумбия поискаха главата на Карлос Санчес за един червен картон, на дневен ред е вратарят на Аржентина Вили Кабайеро. Стражът на „Челси“ асистира за първия гол на Хърватия при 0:3 и беше изваден от състава за победата с 2:1 над Нигерия, която класира „гаучосите“ напред.

„Във футбола се случват грешки – написа Кабайеро в социалните мрежи. – Така беше и при мен. Наричайте го нещастие, липса на късмет, провал. Но аз получих прекалено много неуважение, лоши пожелания и дори смъртни заплахи. Включително и към моето семейство. Това отношение не ми помага. Около мен има много хора, които ме подкрепят и страдат с мен. Благодаря им от дистанция. Аз приемам грешката ми, но не приемам, че семейството ми трябва да понася всичко това. Нося фланелката на националния отбор с гордост.“

Кабайеро бе избран за титулярен вратар след контузията на Серхио Ромеро от „Манчестър Юнайтед“. Но и двамата са твърди резерви в английските си отбори.

Още по темата: Бездомникът, който спаси дузпа на Роналдо

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят