Солистите на Кралската опера и балет танцуват в новата песен на „Ролинг Стоунс“ „Living in a Ghost Town“ (ВИДЕО)

Солистите на Кралската опера и балет танцуват по празни улици, площади и плажове във видеото на новата песен на „Ролинг Стоунс“ „Living in a Ghost Town“ ("Да живееш в призрачен град").

Видеото „Ghost Light“ ("Призрачна светлина") е с хореография от Мелани Хамрик, партньорка на Мик Джагър в живота, и Джоана ДеФелис. Танцьорите пристъпват и летят пред прочути забележителности като „Ковънт Гардън“, Шекспировия театър „Глобус“, Театър „Аполо“ и „Аби тиатър“ в Дъблин.

Клипът е заснет с благотворителна цел и набира популярност за „Acting for Others“ – обединение на няколко благотворителни каузи, подпомагащи работещите в сценичните изкуства. Негови режисьори са Хамрик, ДеФелис и солистката на „Ковънт Гардън“ Меган Грейс Хинкис, която танцува и пред камерата. Партнират ѝ Ана Роуз О’Съливан, Тео Дюброй, Ясмин Нагди, която у нас сме гледали в прожекцията на балетния спектакъл „Ромео и Жулиета“, и други.

За легендарните „Ролинг Стоунс“ „Living In A Ghost Town“ е първата им нова оригинална музика от 2012 г.

Членовете на групата обявиха в социалните медии дебюта на новото си парче, върху което са работили миналата година и наскоро са завършили в условията на изолация.

Групата, която се състои от сър Мик Джагър, Рони Ууд, Кийт Ричардс и Чарли Уотс, споменава пандемията от коронавируса чрез стиха: „Животът беше толкова красив, след това всички се затворихме“. Фронтменът Мик Джагър заяви, че „записваме новия материал преди блокирането и имаше една песен, която сметнахме, че ще резонира добре във времето, в което живеем в момента. Работихме по завършването на песента изолирано. Но най-после го завършихме”. Китаристът Кийт Ричардс добави: „Прекъснахме работата по тази песен преди повече от година в Ел Ей и я отложихме за по-късно и изведнъж тази гадост удари света. Мик и аз решихме, че парчето наистина трябва ще свърши добра работа в момента и ето го тук''.

Коментари

Задължително поле