Соросоидите с опит да овладеят държавата

Илюстрация Иван Кутузов - Кути

Мразят народа си, но искат да го управляват

В разгара на извънредното положение българските структури на мизантропа-спекулант Джордж Сорос проведоха засега успешна операция за овладяване на важен сектор от държавното управление. Родните НПО-та, които са на хранилка при международния аферист, буквално превзеха новосъздадения Съвет по гражданското общество към Министерски съвет. Оттук насетне този параполитически орган де юре ще се ръководи от вицепремиера Томислав Дончев. Но де факто конците задкулисно ще дърпа скандалният подсъдим Иво Прокопиев, който отговаря за хибридните мероприятия на соросоидите в България.

Какво ще се случи оттук насетне?

Хората на Прокопиев ще разпределят стотици милиони, които бюджетът, тоест всички ние като данъкоплатци, ще изразходва по проектите за развитие на гражданското общество и подпомагане на медиите у нас. Никой освен техните клакьори няма да има достъп до публичното финансиране. С други думи - българските граждани плащаме, прокопиевците получават и харчат. С тези пари те ще продължат станалата им нарицателна антибългарска дейност, като например подкрепата за убиеца Джок Полфрийман, подмяната на историята и охулването на националните герои, иронията и подигравката с българското и българщината. Следователно 7 милиона българи отделят от джоба си, за да може шепа интернационалисти да богатеят на наш гръб, да плюят род и Родина, да отричат Баташкото клане.

На пръв поглед е смешно, но всъщност е страшно. Нека припомним кои са тези хора.
Соросоидите бяха като Матросов на амбразурата за прокарване на Истанбулската конвенция, джендър идеологията и джендър образованието в българското училище.
Хората на Прокопиев и техните партии/медии/нпо-та от години подкрепят гей парадите (Радан Кънев публично призна това), гей браковете, осиновяването на деца от хомосексуалисти. Те открито пропагандират извращения като право на биологично самоопределение, трети пол, родител 1 и родител 2. А ето какво пише в устава на една от партиите, представител на която беше в тяхната листа за евровота: „Еднополовите двойки трябва да отстояват своята идентичност на обществени места“.
Тези хора са едва 6 процента от обществото. Преброиха се на последните евроизбори. Толкова гласуваха за създадената от Прокопиев и финансирана от Сорос „Демократична България“. На толкова възлиза тяхната обществена тежест.

И тук идва въпросът:
Как точно 6 процента джендъри ще говорят от името на цялото гражданско общество и всички медии? Откъде накъде морални дегенерати ще казват кой представлява гражданското общество, коя медия трябва да получи финансиране, кой е добър и кой е лош.

Кои са те, че да ни контролират?
Отговор - те са едва 6 процента, но успяха да влязат в Министерски съвет по втория начин. Оттук насетне от управляващите зависи дали имунната им система ще се задейства или ще оставят шепа българофоби и съвременни еничари да яхнат народа, когото те иначе страстно и искрено мразят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари