Спасете ни от „Евровизия”!

“Евровизия” ще се проведе пред ограничена публика като част от експеримент. Максимум 3500 души, живеещи в Нидерландия, ще могат да гледат репетициите, полуфиналите и финалите от 18 до 22 май.

Тази новина за очаквания като манна небесна песенен конкурс “Евровизия” - най-вече от жителите на бившия Източен блок, ме хвърли в странни размисли. След като всяка година у нас се изливат тоново мастило и се губят нахалост доста телевизионни часове в дълги и безсмислени коментари за песните и какви трябва да бъдат те, се размечтах, че този път може и да намалим логореята по темата. Дано! Само че още не е дошъл месец май, когато патакламата около изборите ще е поутихнала, но “Евровизия”-та може да се окаже отново лъч спасение за медиите.

Организаторите са се застраховали в съобщението, че ако отвратителният вирус се разпространява още, няма да има никакъв експеримент. И зрителите всъщност ще си седят на дивана пред телевизора, а не в залата, разпръснати на 2-3 метра разстояние един от друг. Но ако в резултат на пандемията част от изпълнителите се окажат пак подобни на Кончита или Нета, не знам как ще го преживея. Затова бих погледната нагоре и с най-хрисимия поглед бих изрекла: “Моля те, спаси ни от “Евровизия”...

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари