БЛС ще представи позицията си по случая с починалото 3-годишно дете в София

Втората група участници в 28-та Национална антарктическа експедиция заминава за ледения континент

Отнемат деца без съд В Закона за социалните услуги “цъка нова Истанбулска бомба”

Кой е най-лесният начин да се изпокараш с всички на Коледа?

Климат, енергия и сигурност в новия световен ред В Европейския съюз процесите не могат да бъдат определени като стабилни и предсказуеми

Книгата „Чий шпионин е княз Никита Лобанов-Ростовски” беше представена в София

Фандъкова: В няколко района на София имаме проблеми с изгарянето на отпадъци 

Крадци отмъкват коли в София, докато собствениците им ги чистят от снега

Хиляди излязоха на протест срещу чешкия премиер Андрей Бабиш

Жълт код за гъста мъгла в 15 области на страната

Остава отцепена бензиностанцията на „Цариградско шосе“, в която се заби кола Движението по булеварда е нормално, няма опасност за хората в околността

Горещи снимки от почивката на Бела Хадид в Маями

Тръмп предупреди Русия да не се намесва в изборите в САЩ

Три коли изгоряха на паркинг в столичен квартал

Кметът на Перник предлага по-лек режим на водата за празниците

Спектакълът свърши, бис няма

Тревога и тъга пълнят сърцето ми, като гледам изгарящото напрежение, което струи от физиономиите на повечето от главните актьори в родната политическа трупа.

Очевидно не проумяват, милите, че завесата падна, спектакълът свърши, бис няма да има тази вечер. Не проумяват, че сбърканият церемониалмайстор ги привиква един по един на сцената да се поклонят на публиката, която вече е напуснала салона.

Отпуснете се, драги мои. Приберете се в гримьорните, учете репликите и репетирайте за новата пиеса, която ще се играе напролет. И не забравяйте две неща – има нов продуцент, а вие толкова сте омръзнали на публиката, че ви гарантирам полупразен салон в най-добрия случай.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (9)

 1. Абе спектакълът свърши, ама артистите са зад кулисите и ще очакваме нови постановки. А те ще си играят и с публика или без публика им е все едно. Тъй че радостта от антракта е преждевременна.

 2. Пиесата у нас никога не свършва защото ако не са политиците, то съдебната власт ще продължи водевила, или старата ченгесарница ще продължи да фабрикува всякакви пошли компромати, важното е шоуто- стабилността да продължава, докато те ловят рибата в мътната вода ! А журналята не спират да заливат матряла с всякаква помия. И нищо ново под Слънцето.

 3. Напоследък ми прави впечатление, че се намеква или говори направо за революция. То си е ясно, че естественото ниво на търпимост на нацията е достигнато и сега е ред на инстинкта за самосъхранение. А той какво ще донесе, един Господ знае. Опциите не са много. Едната е, че ни трябва нов др. Ленин, защото е единствения на който му позволиха да спечели с начинанието си. При него особеноста беше, че той ликвидира физически всичко, което можеше по някакъв начин да му спре устрема. Ама физически, т.е. Изби ги като мухи, прогони ги в дън земя да не му се въртят в краката. Другия случай е Чичко Фидел. Неговата революция не остави нищо положително. Не изтрепаха паралиите, но и не научиха никой, че се работи, за да се спечели. Мизерията и нищетата са единствения успех. Но всички са равни. И сега щом за него се пише повече за любовниците му от колкото за успехите му, направете сметка имало ли е смисъл от неговата революция.
  Е, каква пиеса са ни приготвили след обичайния антракт? дано не е като тази на Мугабе, защото майка ни жална. И това дето е останало ще пита къде серат гладните.

  1. трудно е да имаш две три клетки и да ги напъваш да мислят, а?

 4. Молим уважаемата Редакция да пусне рубрика, насочена към „политическия ни елит“ с полезни съвети как се чистят петна от развалени яйца, гнили домати и буци кал. Добре би било да се подчертае, че на почистване подлежат само външно привнесени петна. Обаче що се касае до перманентното „оцапване“ на долното бельо от вътрешната страна, то там вонята не подлежи на почистване и обикновено се документира за дългосрочно ползване.

 5. Спектакълът наистина свърши, главният артист не пожела да се появи за аплаузите позорно избяга от сцената. В следващата пиеска се кани да получи ралята на
  Винету и да се яви на сцената на бял кон. Аз мисля, че най_много ще получи клепоухо магаре.

 6. Искам да помоля редактора да махнат тези идиотски банери – реклами…

 7. Изправни ли са автобусите с цвят на сняг? Имат ли изправно парно?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.