Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Спектакълът свърши, бис няма

Снимка: Архив

Тревога и тъга пълнят сърцето ми, като гледам изгарящото напрежение, което струи от физиономиите на повечето от главните актьори в родната политическа трупа.

Очевидно не проумяват, милите, че завесата падна, спектакълът свърши, бис няма да има тази вечер. Не проумяват, че сбърканият церемониалмайстор ги привиква един по един на сцената да се поклонят на публиката, която вече е напуснала салона.

Отпуснете се, драги мои. Приберете се в гримьорните, учете репликите и репетирайте за новата пиеса, която ще се играе напролет. И не забравяйте две неща – има нов продуцент, а вие толкова сте омръзнали на публиката, че ви гарантирам полупразен салон в най-добрия случай.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (9)

 1. Абе спектакълът свърши, ама артистите са зад кулисите и ще очакваме нови постановки. А те ще си играят и с публика или без публика им е все едно. Тъй че радостта от антракта е преждевременна.

 2. Пиесата у нас никога не свършва защото ако не са политиците, то съдебната власт ще продължи водевила, или старата ченгесарница ще продължи да фабрикува всякакви пошли компромати, важното е шоуто- стабилността да продължава, докато те ловят рибата в мътната вода ! А журналята не спират да заливат матряла с всякаква помия. И нищо ново под Слънцето.

 3. Напоследък ми прави впечатление, че се намеква или говори направо за революция. То си е ясно, че естественото ниво на търпимост на нацията е достигнато и сега е ред на инстинкта за самосъхранение. А той какво ще донесе, един Господ знае. Опциите не са много. Едната е, че ни трябва нов др. Ленин, защото е единствения на който му позволиха да спечели с начинанието си. При него особеноста беше, че той ликвидира физически всичко, което можеше по някакъв начин да му спре устрема. Ама физически, т.е. Изби ги като мухи, прогони ги в дън земя да не му се въртят в краката. Другия случай е Чичко Фидел. Неговата революция не остави нищо положително. Не изтрепаха паралиите, но и не научиха никой, че се работи, за да се спечели. Мизерията и нищетата са единствения успех. Но всички са равни. И сега щом за него се пише повече за любовниците му от колкото за успехите му, направете сметка имало ли е смисъл от неговата революция.
  Е, каква пиеса са ни приготвили след обичайния антракт? дано не е като тази на Мугабе, защото майка ни жална. И това дето е останало ще пита къде серат гладните.

 4. Молим уважаемата Редакция да пусне рубрика, насочена към “политическия ни елит” с полезни съвети как се чистят петна от развалени яйца, гнили домати и буци кал. Добре би било да се подчертае, че на почистване подлежат само външно привнесени петна. Обаче що се касае до перманентното “оцапване” на долното бельо от вътрешната страна, то там вонята не подлежи на почистване и обикновено се документира за дългосрочно ползване.

 5. Спектакълът наистина свърши, главният артист не пожела да се появи за аплаузите позорно избяга от сцената. В следващата пиеска се кани да получи ралята на
  Винету и да се яви на сцената на бял кон. Аз мисля, че най_много ще получи клепоухо магаре.

 6. Искам да помоля редактора да махнат тези идиотски банери – реклами…

 7. Изправни ли са автобусите с цвят на сняг? Имат ли изправно парно?

Отговорете